Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Gyanakszom hogy szellem van a...

Kacsafriz kérdése:

Gyanakszom hogy szellem van a házban mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 21:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is le kellene ird, hogy milyen dolgokat tapasztalsz, amiből szellem jelenlétére következtetsz. Amúgy mondd: "Tűnj el innet te, gyanús lélek!" és elűnik. Ha nem, akkor nem.
2015. ápr. 8. 12:19
 12/23 A kérdező kommentje:
A kutya mindíg az adott sarokban ül le és bámul maga elé,fura recsegés,és már vagy 3 hete pontban 03:00 kor kelek fel wc re de pont 3 kor se előbb se később
2015. ápr. 8. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Vegyél zsályát, füstöld ki a szellemet. De vigyázz, ne használj sok zsályát, mert én is megjártam vele. Elég csak ha ehy keveset gyújtasz meg egy kis tálban. Mikor a szobát körbezsályásztad, várj egy kicsit és aztán kiszellőztethetsz. Kicsit érezni fogod párnapig a szagát, mármint a füstnek, de aztán elmúlik. Am azért pont zsálya mert nem birják az illatát a szellemek. :) Sok sikert..
2015. ápr. 8. 13:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Amig más, zavaróbb dolgokat nem csinál, addig ne foglalkozz vele. A kutyád nézi. Na és akkor? Hadd nézze! Recseg? Szerintem nem recseg egész éjjel egyfolytában. Hadd recsegjen egyet-kettőt. Nálunk meg a fútőtest pattog amikor be- ki kapcsol, éjjel többször is, de ugy hogy sokszor ugy fel ijedek, hogy a szivem szökik ki. Remélem érted mit akarok mondani... Ezek olyan majdnem minden házban meglévő hangok. Ami az alvást illeti én is egy adott időpontban mindig felébredék, én is 3 ora körül. Pl: három napig 2:50-kor, egy hétig 03:05-kor, megint egy hétig 02:55-kor stb. Elég zavaró, de hidd el vannak rosszabbak is. Ha hangokat vagy árnyakat, alakokat látsz, na az igen! Az már tényleg ilyesztő! Nem az amikor a kutyus egy ponton bámul, vagy recseg a ház.
2015. ápr. 8. 13:26
 15/23 Legoman ***** válasza:

Úgy bizony. Ezek még nem utalnak szellem jelenlétére, szóval még várni kell, hogy kiderüljön tényleg van-e nálatok.

Recsegés az általános dolog. Az, hogy felkelsz pontban három órakor az a biológiai órád. Én is minden reggel pontban 6:45 perckor kelek. Mert így szoktam meg, és akkor akarok mindig felkelni. A kutya pedig nem tudom mit néz, de ha lát is ott valamit, akkor is hagyd.

Vannak olyan teremtések, amik nem szellemek, de segítenek neked. Az is lehet a házban. Valószínű azt látja a kutya, de lehet az akármi. Az is lehet, hogy csak őrködik, vigyáz rád, és ha valaki belép az ajtón, aki olyan, akkor rátámad.

Majd, ha éjszakánként nem bírsz elaludni, és mikor már minden családtagod elaludt, vagy akivel együtt élsz, és rögtön lépteket hallasz, mintha valaki bejönne az ajtódon. Egyszerre izzadsz és fázol. Kopogások, dübögések, a kilincs magától lenyomódik stb. dolgokat veszel észre, akkor az már nagy eséllyel szellem, még hozzá elég nem is akármilyen, ha még durvább dolgokat is csinál.

Szóval ne aggódj, ne is foglalkozz a témával. Mindent a maga idejében. :)

2015. ápr. 8. 15:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is valahogy igy akaram leirni, csak annyi gondolat van a fejembe, hogy azt sem tudtam, hogy mit irjak. Én kétszer hangokat is hallottam. Egyszer egy érthetetlen mondatot, másik alkalommal pedig a nevemet mondta. Vagyis olyan halk, suttogó, hörgő hangon.
2015. ápr. 8. 16:53
 17/23 Legoman ***** válasza:
Ezért jó meditálni, hogy ne legyen annyi gondolat a fejedben. :)
2015. ápr. 8. 19:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Taníts még, Mester! :)))
2015. ápr. 8. 21:14
 19/23 Shirayuuki válasza:

Először is, ha tuti vagy benne, hogy szellem, akkor hagyd abba az ezen való gondolkodást, beszédet és az ilyen természet feletti filmek nézését. Aztán pedig imádkozz. Ne hülye szobrokhoz vagy kereszthez, Istenhez és kérd, hogy segítsen, persze hangosan. Mondd ki a nevét is, én többet is tudok, Jah, Jahve, Jehova, ki melyiket használja és mind a középkorban is használatos volt. Mert sajnos szellemek nem léteznek, ezeket démonok csinálják, legalábbis a Biblia szerint és ne haragudjatok, de egy egyszerű fű vagy ilyesmi nem árt nekik, max elhitetik, hogy hűűűű, na most megfogtál. Egyedül az segíthet, akinek a legnagyobb ereje van a földön: Isten.

Jah egyébként a Winchester tesós kommenten dőltem egy jót, az a film odavág :D :D

2015. ápr. 12. 09:08
 20/23 Benidejah Emil válasza:
Ha tényleg valami démon fajta erö lenne nàlad,néz körül otthon, nincs -e valami olyan tàrgy amit egy olyan személytöl kaptàl aki spiritista,vagy jos vagy ilyen fajta. Ha megtalàltad égesd el. Ne felejd kérni a jo-ISTEN segitségét ha veszélybe érzed magad.
2015. ápr. 12. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!