Ez szellem lehet?
Fél éve költöztünk a házba és elég furcsa dolgok történnek. Az ajtók maguktól ki nyitódnak pedig a záraknak nincs semmi bajuk. Mikor egyedül vagyok itthon már többször is úgy halottam hogy valaki mászkál az emeleten. Néha úgy érzem mintha valaki figyelne .
A kistestvérem néha magában beszél és mikor megkérdezzük hogy kihez beszél akkor azt mondja hogy egy barátjához aki itt lakott a házban.
Rajzolja le a barátját....
Egyébként meg túl sok horrot engedtetek neki nézni.
Van egy olyan film, (nem tudom a címét), amiben van egy kis lány és neki is van egy képzeletbeli barátja, aki nem normális. Vele szokott játszani és ez a barát nem engedi, hogy elárulja a lány másoknak, hogy valójában a lény kicsoda.
Az apja a lánynak már nagyon ideges (nem emlékszem miért, valamilyen horror dolgok miatt). Aztán a végülis kiderül, hogy maga az apja másik énje a képzeletbeli barátja. Mert igazából az apa egy elmebeteg, aki bántani szokta a lányát, amikor bekapcsol a másik énje...
De ki tudja ki beszéli még teli a pici fejét zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!