Fél éve költöztünk a házba és elég furcsa dolgok történnek. Az ajtók maguktól ki nyitódnak pedig a záraknak nincs semmi bajuk. Mikor egyedül vagyok itthon már többször is úgy halottam hogy valaki mászkál az emeleten. Néha úgy érzem mintha valaki figyelne .
A kistestvérem néha magában beszél és mikor megkérdezzük hogy kihez beszél akkor azt mondja hogy egy barátjához aki itt lakott a házban.
Na csitu maradok az àgy alatt csak ne mond el senkinek.
2015. márc. 21. 20:04
12/16 anonim válasza:
Nem magányos a kistestvéred?
2015. márc. 21. 20:50
13/16 A kérdező kommentje:
Nem. Rengeteg barátja van.
2015. márc. 21. 20:58
14/16 Legoman válasza:
Amiket leírtál utalhat szellem jelenlétére. De csak utalhat, szóval még nem biztos. Először keress racionálisat. Vagy nézz szét az emeleten, mikor hallod, hogy járkál ott valaki. Ha szellem, akkor nagy valószínűséggel meglátod, ha megengedi.
2015. márc. 22. 08:47
15/16 anonim válasza:
Lucifer amiről beszélsz az A bújócska Robert de Niroval. Megcsalta őt a felesége, amit nem tudott feldolgozni, személyiségzavara lett és megölte a nőt. A kislány meg látta az egészet. Az apa végig abban a tudatban élt, hogy a felesége öngyilkos lett, azt sem tudta hogy megcsalta őt. És nem bántotta a lányát a másik énje, csak a kislány kezdett tőle félni, mert fenyegetőzött a másik én, hogy nem beszèlhet róla az apjának. Amikor de Niro rájön hogy mi a szitu, akkor újra előjön az az énje és az meg akarja ölni a kislányt amiért rávezette az apját hogy ő létezik.
2015. ápr. 14. 12:52
16/16 anonim válasza:
1. Az ajtok azert nyitodnak ki mert huzat van vagy valaki nyitogatja oket (szellem)
2. Azert hallod hogy valaki maszkal az emeleten mert a kozelben tancolnak duborognek vagy maszkal valaki fent ( szellem)
3. Amikor azt erzed hogy valaki figyel mert valaki nez az ablakbol ( ember) vagy valaki nez kozelrol ( szellem)
4. A kis tesod tudom hogy miert beszel magaba 100%osan. Azert mert tenyleg az elozo lakossal beszel mert az ijen kisgyerekek latjak a szellemeket es a varatjuknak hivjak es mond neki hogy rajzolja le azt a baratjat. Mi mar tul vagyunk ezen mert velunk is ez volt esa kistesomnak is baratja volt az elozo lakos szellem es ez igaz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!