Mi lehet a lakásunkban?
Anyukám és én kb. fél éve hallunk különös hangokat a lakásba, és észlelünk furcsa dolgokat. Pl. én általában 1 órával hamarabb érek haza mint ő és ilyenkor olyan mintha nem lennék egyedül pedig tesóm nincs és nem panelba lakunk.
Ezt úgy értem hogy a másik szobából (anyukám szobájából) jönnek hangok mintha valaki beszélgetne, de mikor át megyek nincs ott senki. Vagy amikor este lefekszek aludni befordulok a fal felé és akkor is mintha mögöttem lenne valami v valaki de mikor megfordulok nincs ott senki mint a szobánál. De a legdurvább és nekem a legijesztőbb a volt mikor nem volt anya itthon és egyedül voltam akkor már kicsit sötétebb volt de nem teljesen ki akartam menni a fürdőbe de ott állt valami v valaki és nagyon ledermettem moccani sem bírtam. Nem nagyon hiszek a szellemekben se most már nemtom mit kéne higgyek.
Nagyon félek kérlek segítsetek. Ráadásul holnap is egyedül leszek. A válaszokat belőre is köszönöm
Köszi a tippet!
* előre
Nem fog bántani senki:)
Nem olyan nagy a lakásunk és nem kertes házba lakunk hanem 3
szintes tégla házba ha érthetően írtam le.
Am köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!