Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet a lakásunkban?

Mi lehet a lakásunkban?

Figyelt kérdés

Anyukám és én kb. fél éve hallunk különös hangokat a lakásba, és észlelünk furcsa dolgokat. Pl. én általában 1 órával hamarabb érek haza mint ő és ilyenkor olyan mintha nem lennék egyedül pedig tesóm nincs és nem panelba lakunk.

Ezt úgy értem hogy a másik szobából (anyukám szobájából) jönnek hangok mintha valaki beszélgetne, de mikor át megyek nincs ott senki. Vagy amikor este lefekszek aludni befordulok a fal felé és akkor is mintha mögöttem lenne valami v valaki de mikor megfordulok nincs ott senki mint a szobánál. De a legdurvább és nekem a legijesztőbb a volt mikor nem volt anya itthon és egyedül voltam akkor már kicsit sötétebb volt de nem teljesen ki akartam menni a fürdőbe de ott állt valami v valaki és nagyon ledermettem moccani sem bírtam. Nem nagyon hiszek a szellemekben se most már nemtom mit kéne higgyek.

Nagyon félek kérlek segítsetek. Ráadásul holnap is egyedül leszek. A válaszokat belőre is köszönöm

2015. márc. 8. 12:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem tudod valahogy rogziteni a dolgot, telefonnal, esetleg diktafonnal? Ha van ott valami akkor igy bizonyitekot szerezhetsz rola.
2015. márc. 8. 12:57
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet!

* előre

2015. márc. 8. 13:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Mitől és miért félsz?
2015. márc. 8. 13:00
 4/15 anonim ***** válasza:
18%
A badacsonyi görényember befészkelte magàt hozzàtok
2015. márc. 8. 13:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát én igazából attól félek h valaki figyel minket h bántani akarnak.
2015. márc. 8. 13:04
 6/15 anonim ***** válasza:
2015. márc. 8. 13:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó :))
2015. márc. 8. 13:13
 8/15 Legoman ***** válasza:
75%
Ezt szellemnek hívják. Valószínűleg meghalt valaki abban a házban még régebben, és ott ragadt. Egyik rokonomnak is ilyen a háza, ő viszont egyedül él abban a nagy házban, és ott is van egy szellem.
2015. márc. 8. 13:43
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem olyan nagy a lakásunk és nem kertes házba lakunk hanem 3

szintes tégla házba ha érthetően írtam le.

Am köszi az eddigi válaszokat!

2015. márc. 8. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Ott ragadt szellem, de nem fog bántani, már eddig megtehette volna ha akarta volna.
2015. márc. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!