Mi lehet a lakásunkban?
Anyukám és én kb. fél éve hallunk különös hangokat a lakásba, és észlelünk furcsa dolgokat. Pl. én általában 1 órával hamarabb érek haza mint ő és ilyenkor olyan mintha nem lennék egyedül pedig tesóm nincs és nem panelba lakunk.
Ezt úgy értem hogy a másik szobából (anyukám szobájából) jönnek hangok mintha valaki beszélgetne, de mikor át megyek nincs ott senki. Vagy amikor este lefekszek aludni befordulok a fal felé és akkor is mintha mögöttem lenne valami v valaki de mikor megfordulok nincs ott senki mint a szobánál. De a legdurvább és nekem a legijesztőbb a volt mikor nem volt anya itthon és egyedül voltam akkor már kicsit sötétebb volt de nem teljesen ki akartam menni a fürdőbe de ott állt valami v valaki és nagyon ledermettem moccani sem bírtam. Nem nagyon hiszek a szellemekben se most már nemtom mit kéne higgyek.
Nagyon félek kérlek segítsetek. Ráadásul holnap is egyedül leszek. A válaszokat belőre is köszönöm
Szellem egyelőre.
Ha lesz kaparászás, ordítás, sikítás, vagy teljes jelenés emberi alakban, akkor démon.
Házszentelés kellene.
Bevallom őszintén én nem hiszek az ilyen jellegű dologban(hiába van itt a szomszédban a temető). Lehet, hogy egyszerűen képzelgés jelent meg nálad. Bemagyaráztad tudat alatt magadnak, hogy ott bizony van valami. A hangok lehetnek egyszerű csőzörgések vagy a szél a padláson. Az agy érdekes dolgokra képes. A "jelenés" már kicsit bonyolultabb lehet egyszerű fény árnyék játék vagy egy enyhe "hallucináció" is.
Igen és előre szólok az összes Spirituál Nácihoz, hogy ez csak személyes vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!