Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet a lakásunkban?

Mi lehet a lakásunkban?

Figyelt kérdés

Anyukám és én kb. fél éve hallunk különös hangokat a lakásba, és észlelünk furcsa dolgokat. Pl. én általában 1 órával hamarabb érek haza mint ő és ilyenkor olyan mintha nem lennék egyedül pedig tesóm nincs és nem panelba lakunk.

Ezt úgy értem hogy a másik szobából (anyukám szobájából) jönnek hangok mintha valaki beszélgetne, de mikor át megyek nincs ott senki. Vagy amikor este lefekszek aludni befordulok a fal felé és akkor is mintha mögöttem lenne valami v valaki de mikor megfordulok nincs ott senki mint a szobánál. De a legdurvább és nekem a legijesztőbb a volt mikor nem volt anya itthon és egyedül voltam akkor már kicsit sötétebb volt de nem teljesen ki akartam menni a fürdőbe de ott állt valami v valaki és nagyon ledermettem moccani sem bírtam. Nem nagyon hiszek a szellemekben se most már nemtom mit kéne higgyek.

Nagyon félek kérlek segítsetek. Ráadásul holnap is egyedül leszek. A válaszokat belőre is köszönöm

2015. márc. 8. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Szellem egyelőre.

Ha lesz kaparászás, ordítás, sikítás, vagy teljes jelenés emberi alakban, akkor démon.

Házszentelés kellene.

2015. márc. 8. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Ha készítesz felvételt, akkor fogom csak elhinni, hogy nem kamu a kérdésed, addig viszont nem tudok értelmesebb választ adni, mert fennáll a kamu veszélye.
2015. márc. 8. 14:40
 13/15 anonim válasza:

Bevallom őszintén én nem hiszek az ilyen jellegű dologban(hiába van itt a szomszédban a temető). Lehet, hogy egyszerűen képzelgés jelent meg nálad. Bemagyaráztad tudat alatt magadnak, hogy ott bizony van valami. A hangok lehetnek egyszerű csőzörgések vagy a szél a padláson. Az agy érdekes dolgokra képes. A "jelenés" már kicsit bonyolultabb lehet egyszerű fény árnyék játék vagy egy enyhe "hallucináció" is.

Igen és előre szólok az összes Spirituál Nácihoz, hogy ez csak személyes vélemény.

2015. márc. 8. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
2015. márc. 9. 09:32
 15/15 anonim válasza:
Állíts egy kamerát oda és ha tényleg igaz és én is láttam akkor nagyon vigyázz mert elképzelhető hogy levágja a cerkád.
2015. ápr. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!