Elég nagy a házunk és egyedül leszek egész este itthon. Most már elég söté van, főleg úgy, hogy elvan borulva és most kezdett el szemerkélni az eső. A szél is fura hangokat ad ki ami elég ijesztő. És mint már írtam egész este egyedül leszek és még csak ennyi az idő.
Attól félek, hogy valaki betör, meg igazából a paranormális jelenségektől is félek, mivel már !ost hallok olyan hangokat mintha valaki lépne a padláson( és nem hiszem hogy állat), meg mintha valaki a másik szobába beszélgetne.
kapcsold fel mindenhol a villanyt és beszélgess valakivel... Én skypolni szoktam vagy néha kockulni ha egyedül vagyok... vagy áthívok valakit (legalább torkom szakadtából ordítozhatok mikor dühöngök a sok hacker miatt XD) egyébként később vissza fogod sírni az egyedüllétet
2015. márc. 12. 20:02
42/55 anonim válasza:
igen :D én is azt szeretem, hogy hangosan rage-elhetek :D mert max a szomszédot zavarja, meg beszólhatok a monitornak, de az itthonlévőket nem :)
2015. márc. 12. 20:04
43/55 mmcporg válasza:
Kösd le a figyelmed, próbálj ne arra gondolni hogy félsz. Csináld azt amit akkor tennél ha otthon lennének. Gondolj szép dolgokra! Minden rendben lesz! Szorítok!;)
2015. márc. 12. 20:10
44/55 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek aki segített!! Most már nem is félek annyira! :))
2015. márc. 12. 20:29
45/55 anonim válasza:
A túlzott félelem kialakítja a dolgok beképzelését, képzelgést.
Vezesd le a félelmet. Nézz filmet, hallgass zenét.
2015. márc. 12. 20:29
46/55 anonim válasza:
Szia minden igaz akkor is ha nem. Ha a termék ára csökken a testületi létszám független és nem is nagyon boldog, de a többi meg majd jön magától. Kerület tégla lakás eladó. December 10 perc alatt elérhető és rajta keresztül az M5 autópálya matrica kell nekem is. Ha nem vesz részt a rendezvényen készült legjobb fotókat és az új kormány feltehetően már nem nagyon volt egy ilyen jellegű információra vonatkozóan is tudom mit tegyek ellene a mai nap folyamán a magyar válogatott a hét minden napján reggel nem is kell a pár napja létrehozott fotós könyv a magyar válogatott három góllal vezette sikerre a mai nap folyamán kétszer is ütközött vonat elé a nagykereskedelmi területen is nagyon szeretlek
2015. márc. 12. 20:35
47/55 A kérdező kommentje:
Már negyed tíz és még nem történt semmi! Persze mem akarom elsietni. Tényleg nagyon-nagyon köszönöm a tanácsokat mindenkinek! :)
2015. márc. 12. 21:16
48/55 anonim válasza:
wat
2015. márc. 12. 21:18
49/55 anonim válasza:
"Már negyed tíz és még nem történt semmi!"
Persze mert a gyilkosok, betörők, zombi és zsákos emberek 10 után ébrednek. Mostanában indulnak útnak. Hogy kinézzenek egy gyenge husit estére...
2015. márc. 12. 22:17
50/55 anonim válasza:
na megöltek az êjszaka a szellemek vagy a gyilkosok?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!