Félek egyedül a nagy házban, mit csináljak?
Elég nagy a házunk és egyedül leszek egész este itthon. Most már elég söté van, főleg úgy, hogy elvan borulva és most kezdett el szemerkélni az eső. A szél is fura hangokat ad ki ami elég ijesztő. És mint már írtam egész este egyedül leszek és még csak ennyi az idő.
Attól félek, hogy valaki betör, meg igazából a paranormális jelenségektől is félek, mivel már !ost hallok olyan hangokat mintha valaki lépne a padláson( és nem hiszem hogy állat), meg mintha valaki a másik szobába beszélgetne.
Kérlek segítsetek!! Ez már most ijesztő.
Szia!
az első éjszaka biztos gáz egyedül (kapcsold be a tévét, tölts le valami jó filmet! vagy kettőt. Csinálj popcornt!), de aztán az ember megszereti és néha kifejezetten jó, ha csak az övé a ház.
Nézd meg a Demónát, nagyon jó:)
Amíg nyitva van a bolt, tudsz venni chips-et vagy kukoricát hozzá :D
Meg hallgass kellemes zenét, esetleg fürödj.
Kinézek az ablakon és tök sötét van, és a padlásról még mindig ijesztő hangok jönnek ez egyre jobban para!
Am bocsi hogy itt nyaggatlak titeket ezzel de tényleg félelmetes.
Tizenévesen még én is nagyon féltem minden nemlétező hülyeségtől.
Maradj józan gondolkodású, mert csak az segít rajtad.
Vagy ha akarod, cseréld el velem a ma estéd. Cserébe neked adom a holnapi, pokolian nehéz délelőttöm. Tutira én járnék jobban. ;)
Nem zavarsz :D
És ne féjl...Nem fog bántani senki...
Ha valakitől félned kell, az max az ember.
Embert ne engedj a házba. Magától meg nem jön.
Szegény *Ana Van Der Val* :(
Majd gondolok rád...(pozitívan). Bár nem hiszem, hogy sokat segít, de legalább a szándék meg lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!