Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Logikus magyarázatot kérnék?

Logikus magyarázatot kérnék?

Figyelt kérdés

Tegnap álltam a fürdőszobában egy pici tükör előtt féloldalasan (válltól felfelé mutat), mikor szemem sarkából látok egy rövid vízsugarat ellövellni hátulról a bal vállam felett. Meglepetten körbefordultam, mögöttem tejüveg ablak bezárva, a kád előttem volt (nem folyt a víz, semmi). Egyébként semmi. Bebeszéltem magamnak, hogy képzelődtem, de amikor lenéztem a földre, láttam egy kb 20 centis egyenes vízcsíkot a csempén, aminek a kiindulása semmihez se volt köthető (a közelében nincs semmi, nem voltam cseppek, ami utalhatott volna rá, hogy pl kimászott a kádból, mögém lopózott és megpróbálta volna rám vetni magát).

Honnan jöhetett a rejtélyes vízsugaram?

2015. márc. 8. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Ahhoz látni kellene a lakásod.

Fürödtél előtte?

Megkostoltad, hogy víz?

Lehet a csík előtte is ott volna, nem?

2015. márc. 8. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem fürödtem előtte, nem volt semmilyen víz megnyitva.

Valahogy nem jutott eszembe, hogy megkóstoljam.

Valószínűleg akkor már belelépve elkentem volna, meg be volt kapcsolva a hősugárzó, ami miatt eléggé meleg volt és valamennyire (legalább a pici cseppek) felszáradtak volna szerintem.

2015. márc. 8. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a csík korábbról ott volt, és ahogy mozgattad a fejed / megcsillant a tükör optikai illúzió áldozata lettél.
2015. márc. 8. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Parapszichológia kategóriában logikus válszt?

Olyan nem létezik...

2015. márc. 8. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Génmanipulált víz, melyet ölésre programoztak. Sikertelen küldetés után elpusztul
2015. márc. 8. 14:15
 6/9 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Ha te nem tudod, aki ott voltál a helyszínen, és szemtanú voltál, akkor mi honnan tudjuk?
2015. márc. 8. 14:52
 7/9 anonim válasza:
Biztos keveset aludtál...vagy egy sellő vagy, aki vonzza a vizet XD
2015. márc. 26. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Vízióra logikus magyarázat?

Fából vaskarika.

2015. márc. 26. 18:03
 9/9 anonim válasza:
Lehet be voltal allva mint a gerely..
2015. márc. 27. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!