Logikus magyarázatot kérnék?
Tegnap álltam a fürdőszobában egy pici tükör előtt féloldalasan (válltól felfelé mutat), mikor szemem sarkából látok egy rövid vízsugarat ellövellni hátulról a bal vállam felett. Meglepetten körbefordultam, mögöttem tejüveg ablak bezárva, a kád előttem volt (nem folyt a víz, semmi). Egyébként semmi. Bebeszéltem magamnak, hogy képzelődtem, de amikor lenéztem a földre, láttam egy kb 20 centis egyenes vízcsíkot a csempén, aminek a kiindulása semmihez se volt köthető (a közelében nincs semmi, nem voltam cseppek, ami utalhatott volna rá, hogy pl kimászott a kádból, mögém lopózott és megpróbálta volna rám vetni magát).
Honnan jöhetett a rejtélyes vízsugaram?
Ahhoz látni kellene a lakásod.
Fürödtél előtte?
Megkostoltad, hogy víz?
Lehet a csík előtte is ott volna, nem?
Nem fürödtem előtte, nem volt semmilyen víz megnyitva.
Valahogy nem jutott eszembe, hogy megkóstoljam.
Valószínűleg akkor már belelépve elkentem volna, meg be volt kapcsolva a hősugárzó, ami miatt eléggé meleg volt és valamennyire (legalább a pici cseppek) felszáradtak volna szerintem.
Parapszichológia kategóriában logikus válszt?
Olyan nem létezik...
Vízióra logikus magyarázat?
Fából vaskarika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!