Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha valaki tud nekem magyarázat...

Juditasszony kérdése:

Ha valaki tud nekem magyarázatot? , Mitől volt?

Figyelt kérdés
hogy pl. egyik este ahogy feküdtem az ágyon . A párom jött h ad egy puszit és hirtelen vissza húzódott és azt mondta. , Szívem te ragyogsz! Azt mondta h rózsaszin fénybe volt a felső testem, a mellkasom és a fejem, A mai napig nem tudom mi volt ez. Az egész nem tartott vagy 3 percig kb. És hogy mosolyogtam pedig ezt nem vettem észre h mosolyognék..
2013. okt. 23. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Pakson dolgozol az erőműben?
2013. okt. 23. 18:11
 2/11 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem és ez nem vicces... Normális választ kérek ha lehet!..
2013. okt. 23. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor csak ilyen kis romantikus.
2013. okt. 23. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Szép dolog a szerelem. :)
2013. okt. 23. 18:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy látom senki sem érti:( Ez nem romantika és nem szerelem...
2013. okt. 23. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Valahogy véletlen, látta a szellemed, előfordul..
2013. okt. 23. 23:37
 7/11 A kérdező kommentje:
hmm ez eszembe sem jutott ,,,de miért volt rózsaszín? A lelkemet látta?Van ilyen? Azóta sem fordult elő..
2013. okt. 24. 09:12
 8/11 anonim válasza:

Lehet, hogy a párod látta az aurádat. Vagy a szellemedet. Bár ha a szellemedet látta, akkor nem hiszem, hogy rózsaszínnek látta volna.

Sok helyen említik, pl. a Bibliában is, hogy vannak látható és nem látható lelkek/szellemek, de ezeknek a színét nem írják le. Modern kutatások viszont megmutatták, hogy a színeik alapján az indulatait/céljait látjuk a szellemeknek (mert ettől függ, hogy milyen anyagból vannak vagy veszi körül őket és hogyan törik meg ezen a fény). A rózsaszínre ebben a tanulmányban nincs kitérés, főleg a fehér/szürke (semleges) látható, de pl. van kék/piros/sárga...

2013. okt. 26. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. nov. 2. 09:52
 10/11 anonim válasza:
Pár éve történt,mikor hetekig szinte feküdtem egész nap,mert idegbecsípődésem volt a derekamba.Akkor a lányom 7 éves volt.Én a nappaliba feküdtem mikor a lányom átjött a szobájából-Mondani akart valamit,de ilyedten nézett rám,és rémülten felkiáltott,hogy anya olyan zöld vagy!!!Elképedtem,de láttam nagyon komolyan mondta.Csak annyit tudtam kérdezi,hogy zöld?? hol?? Azt mondta,hát a fejed...minden.. nem nagyon mertem faggatni,nehogy azt higyje,hogy nem hiszek neki.Ki is botorkáltam a fürdőbe a tükörhöz megnézni magam,mit láthatott rajtam olyan rémisztő zöldnek.Persze nem voltam zöld,de borzasztó rosszul néztem ki,épp úgy ahogy éreztem magam. :( De később azért finoman megkérdeztem tőle,hogy voltam zöld.Azt mondta olyan ronda sötét zöld,és a feje körül körözve mutatta.
2013. dec. 11. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!