Juditasszony kérdése:
Ha valaki tud nekem magyarázatot? , Mitől volt?
Figyelt kérdés
hogy pl. egyik este ahogy feküdtem az ágyon . A párom jött h ad egy puszit és hirtelen vissza húzódott és azt mondta. , Szívem te ragyogsz! Azt mondta h rózsaszin fénybe volt a felső testem, a mellkasom és a fejem, A mai napig nem tudom mi volt ez. Az egész nem tartott vagy 3 percig kb. És hogy mosolyogtam pedig ezt nem vettem észre h mosolyognék..2013. okt. 23. 17:33
11/11 A kérdező kommentje:
Na elhiszem tuti az aurát látta ,,mert beteg voltál és az zöld. Én meg olyan arany színünek látszottam.) azt mondta párom. Persze aki nem élte át nem tudja én sem tudtam mit lát csak mosolyogtam rajta..
2013. dec. 13. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!