Mi lehet ez? Valaki tud erre épkézláb magyarázatot?
Hogy okulj, röviden kielemzem, amit írtál. Próbáld egy kis logikával olvasni.
>Én már éltem meg ilyet és nálam az volt.
Nem abba kötöttem bele, hogy mit éltél át, hanem abba, hogy energiaszintekről beszéltél, ami valódi tartalom nélküli, értelmetlen kifejezés, ha szó szerint értelmezzük.
>azt hiszed mindent megéltél már a világon és annyira tisztában vagy a dolgokkal
Nem hiszem azt, és nem is utaltam erre, ezt te találtad ki. Én pusztán a téves és hibás érvelésedet és fogalomhasználatodat kritizáltam.
>Mindenki mást mond,veled ellentétben én tiszteletben tartom a többi hozzászóló véleményét vagy meglátását.
Olvasd el még egyszer az első válaszomat. Külön kiemeltem, hogy nem zavar, mit hiszel. Konkrétan kihangsúlyoztam, hogy nem a véleményeddel van bajom, hanem azzal, hogy a véleményedet áltudományos hülyeséggel (energiaszintekkel) magyarázod helytelenül.
Szóval nem igazán arra válaszoltál, amit írtam, hanem jól elpüföltél három szalmabábot (straw man argument, nézz utána, hasznos). Pedig egy nagyon egyszerű dolgot állítottam. Ha erre van esetleg válaszod, kérdésed vagy kifogásod, ne fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!