Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet a húgommal?! Többi lent.

Mi lehet a húgommal?! Többi lent.

Figyelt kérdés

A húgom (16 éves) 1,5-2 évvel ezelőtt elkezdett sátánista black metált és társait hallgatni. Fél nap a gép előtt ült és ilyen zenéket keresett, különböző sátánista logókat, fordított keresztet stb. töltögetett le a gépére.

Egyébként nem egy depresszív hajlamú lány, nem megszállottság volt nála, hanem gondolom valamiért vonzotta. Egy tök átlagos tinédzser, vannak barátai, jó tanuló, és helyes a magatartása.

1-2 héttel ezelőtt elkezdődött nála valami. Halálra rémülve, sírva ért haza az iskolából, és mivel sötétben jön már hazafelé, csak az anyjával hajlandó hazajönni, annyira retteg.

Elmesélte, hogy egy lányt látott, többször, akinek véres seb van a fején. A háta mögött szuszogott nem egyszer, és volt, hogy a fülébe sikított. Minden nap látta őt eddig, valamint még egy öregembert is, aki olykor beszélt a halott lányhoz.

Tegnap minden zenét, képet kitörölt a gépéről, ami a sátánista dolgokkal kapcsolatos. Azóta (még) nem jelent meg neki. Elvitték a szülei egy emberhez, aki ilyesmikkel foglalkozik, azt találta mondani, hogy a segítő angyalai így akarnak üzenni neki, hogy nem jó úton jár. Illetve, hogy a zenék nagy része sátánista szektáktól származik, lehetséges, hogy rezgéseikkel kinyithatnak az agyban egy kaput, mely képes befogadni a paranormális dolgokat.

Megjelent egy évszám is a mobilján, 2017.01.01. - talán egy sorsfordító dátum.

Ti erről mit gondoltok? Találkozott valaki ilyesmivel?

Aggódom.. Tudom, hogy igaz mond, ismerem.

2015. márc. 7. 15:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Egyetlen egy depressziós tünet sincs meg nála. Elég sok oldalon találni leírásokat, egyik sem felel meg. Egy ideig pszichológiát tanultam, depressziós emberrel is találkoztam már. Úgyhogy ez kilőve."

De milyen jó is, hogy egy pszichiáter vagy pszichológus nem csak egy ideig tanult, és nem netről nézi a teendőket. Vidd orvoshoz! Ha nem talál semmit, majd keresel más megoldást.

2015. márc. 7. 17:14
 12/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy pszichológiát tanultál ellent mond annak, hogy elvittétek egy olyan emberhez, aki gömbökből meg bárányok beleiből készít jóslatot..

Illetve várj, a szülei elvitték - de a te húgod, akkor hogy is van ez?

Nem a szüleitek vitték el, vagy mégsem a húgod?

2015. márc. 7. 17:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Kössetek már bele az élő fába is! Egy apánk van, más anyánk.. Ők vitték el, úgy h én erről még nem is tudtam. Másnap mesélték el.

Itt egyiktek se írt olyan, aki tapasztalt vagy hallott ilyet úgyh köszi.

2015. márc. 7. 18:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Az is benne van a pakliban hogy hazudik egyébként, az ilyen tizenéves wannabe sátánista csitriknek szokásuk. Volt egy exem, az is ennyi idős volt kb, folyamatosan azt kamuzta mindenkinek hogy ő mindenféle sátánista rituálékra járt, meg állatokat áldozott, meg megjelent neki Lucifer, meg f_szom. Természetesen kiderült hogy a figyelmet akarja magára irányítani, és egy idegroncs amúgy. Nekem senki ne mondja hogy egy ennyi idős nem feltűnési viszketegségből hallgat ilyen zenéket, fel sem fogják hogy miről szól, és hogy hol van a határ a póz/teátralitás és a valóság között. Ha nem kell segítség minek kérdezel? Vigyétek pszichiáterhez. Az legyen az első lépés. Ha nincs baja (amit kétlek) majd szépen mehettek a húgyból jósló bugrisokhoz. Addig egy pszichiáter kellene.
2015. márc. 7. 18:47
 15/27 Legoman ***** válasza:

Ha sátánista dolgokkal foglalkozott, akkor nem csoda, hogy ilyenek jelentek meg neki. Bevonzotta ezeket a szellemeket.

A dátumra viszont kíváncsi lennék én is, hogy a telefon kijelzőjén csak úgy megjelent, vagy pedig valaki átállította a naptárat.

Elviheted pszichológushoz, de az nem fog neki segíteni. Magának kell elhatároznia, hogy felhagy az efféle dolgokkal. Meg kell tanulnia, hogy ha csatlakozik egy valláshoz, annak következményei is vannak, és ha nincs tisztában a dolgokkal, akkor ne tegye meg.

A gondjaid, neki kell megoldania, és a húgodnak csak úgy lehet segíteni, ha valaki elmagyarázza neki a dolgokat, és száz százalékig biztos abban, hogy ezt válassza vagy marad semleges. Lehetőleg ne pap legyen az illető! Azok mindent az ördögnek tudnak be, tapasztalatból írom, hogy a pap csak ront a helyzeten. Keress fel esetleg egy boszorkányt vagy valakit, aki ért a dolgokhoz, és nem pap. De ne legye az illető rossz akaratú! Ők csak rávennék a húgodat, hogy álljon a rossz oldalra, ahelyett, hogy szabad akaratot adna neki, akár arra is, hogy semleges maradjon.

2015. márc. 7. 18:50
 16/27 anonim ***** válasza:

"Egy ideig pszichológiát tanultam..." - írod.

Nos, akár tetszik neked, akár nem, ezt nem hiszem el!

Ha igaz lenne, akkor tanultad volna már az elején, hogy hozzátartozót nem analizálunk, mert sérül az objektivitás!

(Orvos sem gyógyítja családtagját!)

Nem írod, mennyit jelent az "egy ideig" időtartam, ez szerintem = nulla.

.

A 2017.01.01. tényleg különleges dátum, hiszen ilyen még soha nem volt és ha lesz is, csak egyszer lesz!

Igaz, ez minden dátumról elmondható.

.

Ha testvéred igazat mond, hogy vizionál és hallucinál, akkor -ha tényleg tanultál valamennyit pszichológiából, tudnod kell, hogy- sürgősen megfelelő szakemberhez (pszichológus, de inkább pszichiáter, hiszen neki orvosi képesítése is van) kell vinni!

Nem augurhoz, aki a madarak röptéből állapítja meg a tutit!

2015. márc. 7. 20:08
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Régen nekem is teli volt a gépem sötét képekkel. Volt vagy több száz. Bár azok inkább művésziek voltak, mintsem gusztustalanok. Akkor vettem a kereszteket is.

Aztán tönkre ment a winchesterem és nem mentettem le a dolgokat. Utána darabokra szedtem a cuccot, mágneseztem, megégettem, megkarcoltam stb, mert ez a heppem..:P

Mondjuk sátánistákkal soha nem volt még dolgom és bohócnak sem öltöztem.

Egyik rokonomnak voltak idióta haverjai, bár a rokonom is idióta. Na ezt most jól megmondtam. Nem hiányzik olyan társaság csak púp volna a hátamon.

Mellesleg honnan tudod, hogy nem drog van a háttérben?

Nem erőszakolták meg?

Nem valamilyen pszichés betegsége van, vagy egyéb?

Normálisnak tartod a viselkedését?

És tényleg azt hiszed, hogy majd a kuruzsló megmenti, különben én fogok ananászt dugdosni neki egy üstben?

2015. márc. 7. 21:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Mitt hallgat a kis csaj?
2015. márc. 7. 21:15
 19/27 anonim ***** válasza:
2015. márc. 7. 21:29
 20/27 A kérdező kommentje:

Hát, utolsó (meg sok előző) pont ilyeneket hallgattam én is, ha nem pont ezt a zenekart, 16-21 évesen, soha semmi lelki bajom nem volt. És nem azért hallgattam, mert "sötét volt a lelkivilágom", hanem mert egyszerűen élveztem. Mondhatnám úgy, úgy éreztem magam tőle, mint más mai fiatalok a mai disco zenéktől.

Nem drogozik a húgom, nem szexel, és NEM DEPRESSZIÓS. Ezt annyira biztosra állítom, mint azt, hogy létezem.

Nem értitek az egész problémát. Amiket a leírásba leírtam, azok tények, nem feltevések. Azok alapján írjatok bármit is.

"Elvitték a szülei egy emberhez, aki ilyesmikkel foglalkozik, azt találta mondani, hogy a segítő angyalai így akarnak üzenni neki, hogy nem jó úton jár. Illetve, hogy a zenék nagy része sátánista szektáktól származik, lehetséges, hogy rezgéseikkel kinyithatnak az agyban egy kaput, mely képes befogadni a paranormális dolgokat."

Itt azt írtam le, hogy mi történt. Egy szóval se említettem azt, hogy hiszek bármi ilyesmiben.

Egyedül abban reménykedtem, hogy valaki találkozott ilyesmivel és meglett a megoldás, mert leírom mégegyszer és talán még százszor, a lány NEM DEPRESSZIÓS, ÉS NEM IS DROGOZIK!

Tinédzser koromban forogtam olyan körökben, higyjétek el, hogy azt is észrevettem volna, ha drogozik.

2015. márc. 7. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!