Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vajon miért csak olyanok...

Vajon miért csak olyanok tapasztalnak szellemet akik hisznek benne?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek benne és még soha semmi furcsa nem történt velem. Ezek az emberek viszont akik hisznek szerintem beképzelik maguknak és csak az agyuk játszik velük. Ha léteznének már be tudták volna bizonyítani elvégre 2015 van...
2015. febr. 5. 11:53
1 2
 11/14 Arobi ***** válasza:

Tökéletesen válaszoltál is a feltett kérdésedre. Ennyi . Itt nincs több semmi. Ezenkívül mind humbug !

Szia,légy ilyen józan mindig. Rb/Robi

2015. febr. 15. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Elsőnek hogy a kérdésre válaszoljak:Sok olyan szkeptikus volt aki már látott szellemet és utána elkezdett bennük hinni vagy épp rá fogták hogy halucináltak stb...De az biztos hogy volt már rá példa hogy egy szkeptikus át állt a másik oldalra.Én például életben elsőnek a szellemről 5 évesen hallottam azelőtt nem mivel nem merült fel ez a téma és akkor még voltak normális mesék a Tv ben. 5 évesen amikor egyszer felkelltem egy nő állt és nézett nem pár másodpercig láttam.Ott állt és nézet mivel nem tudtam még semmit hogy mi is az a szellem így nagyon megijedtem de rá köszöntem hogy szia.Tovább állt majd ki sétált kis idő múlva utána eltűnt és kapcsoltam hogy valami nem oké. Át szaladtam anyámhoz aki akkor ébredt fel és mondta hogy csak beképzeltem meg nem is hittek mert,, ezeknek a gyerekeknek élénk a fantáziájuk" régen ezzel akasztottak ki.De a nőt amikor láttam utána minden megváltozott :láttam sötét alakokat volt hogy fényes nappal de azt is sokáig volt amikor fehér alakok voltak (fehér számomra ilyesztőbb nem tudom miért) ezeket az alakokat úgy kell elképzelni hogy ember formájúak tehát feje formája és teste kivehető és láttam olyan deformálatlan fekete,fehér és zöld színű "alakokat "is. És láttam a nő eset után több olyan szellemet aki tök átlagos embernek tűnt csak épp szobámba jelent meg vagy akkor amikor egyedül voltam (vagy épp az egyik barátomnál)Véleményem az hogy aki életben egyszer látott elsuhanni egy fekete árnyat az nem valami hű de nagy valami és beáll médiumnak a tvben.A másik ami számomra idegesítő és akkor már egyből rá vágom hogy kamu az pedig az,, ÉN LÁTTAM! ",,ÉS MAJDNEM SZÍVROHAMOT KAPTAM xD "meg az ilyen nyomtatott betűkkel írt sz#rságok.Én nem fogom bizonygatni hogy léteznek, látom őket aki elhiszi elhiszi aki nem az nem. Ja és láttam (ha jól tudom itt volt az a komment) hogy utána van hogy 3 évig nem lehet látni vagy mi akkor te neked még nem fejlett a képességed(nem kötöszködésből írtam) Én majdnem naponta látom őket megszokni nem tudom őket mert ismeretlenek is meg olyan furcsa hiába próbáltam beszélni velük akkor se megy plusz némelyik (akinél eljutottam a mit szeretnél kérdésig)furcsa volt a hangja. Picit sokat írtam és lehet sok benne a hiba telefonról írtam lehet írják ez nem mentség de aki tudja milyen az Xperia sp az együtt érez velem mert át írja a szavakat és teljesen mást ír mint amit szeretnék írni át olvastam azért amit írtam.
2015. febr. 25. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen is vannak!Tapasztalatból mondom.Saját szememmel láttam.Van ami leis lett fotózva.Nagyon félelmetes volt.Leis töröltük azt a képet.A kanapén meg ültem ami falnak volt támasztva s felborított.A három ajtós szekrény meg magától kicsapódott.Mindha valaki belűről kirúgta volna.Egyedül voltam otthon.Meg voltak dolgok még.....
2016. szept. 26. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy ez fordítva van? Aki tapasztalta már, az tudja, hogy van.
2018. febr. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!