Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemet láthattam?

Szellemet láthattam?

Figyelt kérdés
Még 2-3 éve történt,de azóta sem tudtam elfelejteni.Meghalt egy elég közeli rokonom,és nagyon hiányzott,sokat sírtam miatta..Jöttem haza az iskolából,gyalog,egyedül és jött szembe egy nő aki ugyanúgy nézett ki mint ő. De nagyon! Még a ruhája is hasonló stílusú volt. És tényleg azt hittem ő az. Megálltam a járdán és meredten néztem addig amíg el nem tűnt a szemem elől. Nem hiszem,hogy őt láttam,nem hiszek a szellemekben. Kis településen lakok,szinte mindenkit ismerek,és azóta nem láttam mégegyszer azt a nőt. Lehet,hogy csak hallucináltam?
2013. okt. 23. 12:37
 1/4 anonim válasza:
Hallucináltál szerintem. Tudod nekem apukám halt meg 4 éve és volt egy időszak mikor sok emberben őt láttam. Én is furcsálottam de utána rájöttem ez a hiányérzet és a gyász miatt van . . SZERINTEM.
2013. okt. 23. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy tényleg láttál egy hasonló embert. Vagy ki tudja ezt megmondani.. Lehet álmodtad.
2013. okt. 23. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem láttál egy hasonló kinézetû embert, és mivel hiányzik, azt képzelted hogy ô volt az.
2013. nov. 12. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Írták az előttem szólók,hogy lehet,hogy hallucináltál,mert annyira hiányzik a rokonod.

Ezzel egyet is értek,mert lehet,hogy ettől volt,de lehetett szellem is....

Bár azt írtad,hogy nem hiszel ezekben a dolgokban,de lehetséges....

2014. jan. 19. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!