Ti már tapasztaltatok szellemet?
Figyelt kérdés
Én már elég sokszor. Most nem írnék monológot, de váltig állítom, hogy léteznek. Amíg nem él át ilyet az ember természetesen szkeptikus. Amikor viszont teljesen egyértelmű, hogy más nem lehetett akkor tudatosul az emberben.2014. nov. 11. 23:22
1/29 anonim válasza:
Eddig még nem volt módom varázsgombát szerezni:)
Néha éreztem úgy, hogy valaki bejön a szobába, de ez nem szellem.
2/29 anonim válasza:
Én láttam már többször is... Sajnos másnapra eltűnnek... Csak a sörösüvegek maradnak utána...
3/29 A kérdező kommentje:
Itt komolyan már senki nem tud válaszolni?
2014. nov. 11. 23:46
4/29 L Diablo válasza:
Sanyi, Gabi, Pityu holnapra 58 fokos lázban égjetek. Pityu figyelj ide! Blanka, holnap a homlokodon süsse meg a tükörtojást és a pirítóst a kolbászt pedig a hátadon.
5/29 A kérdező kommentje:
Buta emberek vagytok nagyon. Ilyen az átlag magyar.
2014. nov. 11. 23:53
8/29 anonim válasza:
Figyelj, az átlagra is szükség van, nem lehet mindenki alatta....
Inkább arról beszélj, hogy mit láttál és miért nem látod most?
9/29 anonim válasza:
Ő...igen :D Történt már velem is egy két furcsa dolog, amire nem igazán találtam ésszerű magyarázatot... :D
10/29 anonim válasza:
Minden esetre a kérdés felvetés a legjobb. Tapasztaltatok!?
Mert szellem az létezik de azt nem lehet látni csak tapasztalni.
Viszont aki ilyen fehérruhás lebegö lényt lát, az haluncinál.
Nem kellene összekeverni a valódi szellemet egy izgalmas mozi jelenettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!