Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti már tapasztaltatok szellemet?

Ti már tapasztaltatok szellemet?

Figyelt kérdés
Én már elég sokszor. Most nem írnék monológot, de váltig állítom, hogy léteznek. Amíg nem él át ilyet az ember természetesen szkeptikus. Amikor viszont teljesen egyértelmű, hogy más nem lehetett akkor tudatosul az emberben.
2014. nov. 11. 23:22
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
39%
Nincsenek szellemek. Láttam, és tapasztaltam én is fura dolgokat, amikre mondhatnám azt, hogy tyhűű, de már pedig igen is vannak, de minek hazudjak önmagamnak. Isten nem engedni vissza a holtakat, ... majd egyszer lesz feltámadás, de az még odébb van ... én inkább ebben hiszek. Te is vagy légy inkább ateista/materalista, vagy higgyél ebben, de ne bolondulj teljesen meg! :)
2014. nov. 12. 01:04
 12/29 anonim ***** válasza:

Jött egy videóüzenet a pokolból:

https://www.youtube.com/watch?v=lztV9TL_nJo

2014. nov. 12. 01:05
 13/29 anonim ***** válasza:
20%
Én kísértetet tapasztaltam. A kommunizmus kísértetét. Most meg az orbanizmus szelleme járja át az országot, de semmivel nem jobb az előbbinél.
2014. nov. 12. 08:45
 14/29 anonim ***** válasza:

#5 (kérdező)

Igazad van!

Mesélj magadról, milyen az átlag alattiak közé tartozni!

2014. nov. 12. 10:07
 15/29 anonim ***** válasza:

# 13

".... de semmivel nem jobb az előbbinél"

Nagy bölcsesség szólt belőled. Végülis biztos van olyan ember, akinek az értékrendéjével az 100 millió ember halála, ami a kommunista ideológia és a kommunista diktatúrák lelkén szárad világszerte, elhanyagolható ténynek tűnik.

Ha csak Magyarországnál maradunk, gondolom, te nap mint nap látod, ahogy az Orbán kormány alatt koncepciós perekben ítélnek halálra és végeznek ki embereket, kínozzák őket halálra az ÁVÓ börtöneiben, ezreket telepítenek ki nemzetiségi hozatartozásuk miatt, és civileket hurcolnak el kényszermunkatáborokba.

Szerintem érdemes lenne megkeresned valahol a józan ítélőképességedet. Szükséged lehet még rá az életben.

2014. nov. 12. 10:16
 16/29 anonim válasza:

A kérdezö a szellemet említi nem a kisértetet!

2014. nov. 12. 10:37
 17/29 anonim ***** válasza:

# 17

Ahhoz képest szerencsére meglepően jól elboldogulok az életben. :-)

Azt meg feltehetően te is tudod, hogy attól, hogy - értelmes érvek helyett - agyhalottnak titulálod azt, valamiben más véleményen van, mint te, még nem lesz neked igazad.

2014. nov. 12. 11:06
 18/29 anonim ***** válasza:
.... azt, aki valamiben ...
2014. nov. 12. 11:07
 19/29 anonim ***** válasza:
Egyetértek,teljesen jól leírta,hogy "tapasztaltatok".
2014. nov. 12. 17:32
 20/29 anonim válasza:
11es vagyok: én ugyan mi rosszat írtam, hogy le lettem szavazva? :D
2014. nov. 12. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.