Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti már tapasztaltatok szellemet?

Ti már tapasztaltatok szellemet?

Figyelt kérdés
Én már elég sokszor. Most nem írnék monológot, de váltig állítom, hogy léteznek. Amíg nem él át ilyet az ember természetesen szkeptikus. Amikor viszont teljesen egyértelmű, hogy más nem lehetett akkor tudatosul az emberben.
2014. nov. 11. 23:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Munkatarsam sokszor tapasztalt dolgokat. Azt mondja szellemek.
2014. nov. 12. 23:35
 22/29 anonim válasza:

21-es

Ahogy olvasom irásod feltünik a halottak meg a szellemek eggyenlösége, ami nem felel meg.

Az csak filmben van, hogy a sírbol kibújik a halott képmása és vihogva ott lebeg a levegöben.

2014. nov. 13. 00:19
 23/29 anonim válasza:

kedves 11#/20#.

Mit nem értesz azon hogy te lelettél szavazva?

Dumálsz itt hogy nem hiszel ebben a dologban meg hogy a másik ne őrüljön meg, de azért hablatyolsz istenről meg az ő "vendégszeretetéről".

Mit vártál?

2014. nov. 17. 18:18
 24/29 anonim ***** válasza:

Réges-régen elhunyt lények szellemét látom nap-mint-nap!

Te is láthatod, csak nézz fel éjjel az égre!

Olyan csillagok fényét is látod -és még sokáig láthatók lesznek,- amik rár régen halottak.

Mi más is lehetne ezek alapján a csillagfény, mint szellem?

2014. nov. 18. 13:10
 25/29 anonim válasza:

Határozottan igen.

Ahol éltünk lakás,rettegtünk az egyik kis szobába bemenni,egyszerűen rossz érzés fogta el az embert.Ugyanitt a fürdőben folyton azt éreztem,hogy áll mögöttem valaki.

Másik lakás:az egyik fényképem leugrott a földre úgy,hogy nem verte le az előtte álló vázát.

Egyszer az egész utcában áramszünet volt,ezzel egyidőben arra értem haza,hogy fura szag terjeng a lakásban.szúrós szag volt.nagyon rémisztő volt.

Nem szedek varázsgombát és alkoholt sem iszom,se skizó nem vagyok.

Hiszek az ilyesmiben!Eszembe sem jutna soha szellemet idézni.

2014. nov. 19. 10:18
 26/29 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónál néztem egyet.Minden utca lámpa le kapcsolt és szúrós szag terjengett.Csak nem kén szag?Te is bírod az odaát című sorozatot? :D
2014. nov. 20. 00:44
 27/29 anonim válasza:
én már igen és szerintem is léteznek.én legtöbször amikor a tükörbe nézek akkor tapasztalok ilyet.
2014. nov. 30. 14:16
 28/29 Kary13 válasza:

Mien modon tapasztaltad a szellemet?

Nez utana a bibliaban.

2014. dec. 4. 22:04
 29/29 anonim válasza:
nemrég az éjszaka közepén a kinyílt úgy a kulcsra zárt ajtó, hogy tárva nyitva volt.Pár perc múlva átmentem a másik szobába, ahol nagyon hideg volt.Visszafeküdtem az ágyba és lépéseket hallottam.Eléggé furcsa volt mert a rokonom urnája a nappalinkba van.Egyszóval igen
2014. dec. 5. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!