Ti már tapasztaltatok szellemet?
21-es
Ahogy olvasom irásod feltünik a halottak meg a szellemek eggyenlösége, ami nem felel meg.
Az csak filmben van, hogy a sírbol kibújik a halott képmása és vihogva ott lebeg a levegöben.
kedves 11#/20#.
Mit nem értesz azon hogy te lelettél szavazva?
Dumálsz itt hogy nem hiszel ebben a dologban meg hogy a másik ne őrüljön meg, de azért hablatyolsz istenről meg az ő "vendégszeretetéről".
Mit vártál?
Réges-régen elhunyt lények szellemét látom nap-mint-nap!
Te is láthatod, csak nézz fel éjjel az égre!
Olyan csillagok fényét is látod -és még sokáig láthatók lesznek,- amik rár régen halottak.
Mi más is lehetne ezek alapján a csillagfény, mint szellem?
Határozottan igen.
Ahol éltünk lakás,rettegtünk az egyik kis szobába bemenni,egyszerűen rossz érzés fogta el az embert.Ugyanitt a fürdőben folyton azt éreztem,hogy áll mögöttem valaki.
Másik lakás:az egyik fényképem leugrott a földre úgy,hogy nem verte le az előtte álló vázát.
Egyszer az egész utcában áramszünet volt,ezzel egyidőben arra értem haza,hogy fura szag terjeng a lakásban.szúrós szag volt.nagyon rémisztő volt.
Nem szedek varázsgombát és alkoholt sem iszom,se skizó nem vagyok.
Hiszek az ilyesmiben!Eszembe sem jutna soha szellemet idézni.
Mien modon tapasztaltad a szellemet?
Nez utana a bibliaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!