Hogyan idézhtetek szellemet? Vagy démont akármi hasonlòt?
high five
alapítani kéne egy "idézzünk szellemet tudományos kört"
én is csak ilyen okokból próbáltam idézést eddig..sose sikerült :D
Te egy....**** vagy...
Ilyennel ne is próbálkozz,szórakozz, ez nem vicc....
Keresztanyám barátnője mesélte keresztanyámnak és ugye keresztanyám elmondta,hogy szellemet akartak idézni rendesen körbe ültek egy gyertyát és könyvből olvastak....el volt húzva a függöny és egyszer csak kopogott valami és mi véletlen pont az állt fel aki olvasott...,elhúzta a függönyt és szívrohamot kapott...
Mi idéztünk egyszer. Egy kis asztalkára körbe betűket, számokat írtunk, és lefelé fordítva rátettünk egy poharat. A pohárra meg egy-egy ujjunkat. A pohár mozgott a kezünk alatt, kibetűzte a válaszokat. Egy idő után elkezdtünk hülyülni, erre a pohár kérdés nélkül kirakta hogy "nagyon veszélyes,hogy hülyéskedtek". Akkor fejeztük be, főleg mert ezt anyám is látta, aki kiakadt, és megtiltotta a továbbiakban.
Ami biztos: hármunk közül senki se csalt, ezt direkt figyeltem, és se bátyám,se a nője nem.volt bűvész sem..
Ami nem biztos: hogy szellem mozgatta a poharat. lehet, van rá más magyarázat. Én nem tudok.r
Ez tényleg nem vicc hallottam hasonló esetekről hogy szívrohamot kaptak emiatt. De hallottam olyat is hogy tényleg sikerült idézni és ugy súlyos balszerencséje volt pl: Elütoötte egy autó de ez nem biztos hogy igaz. De ne is próbálkozz ilyenekkel
Inkább halgass azokra akik próbálnak megállízani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!