Az unokahugom látja a holtakat és sok mindent megérez előre. Igaz lehet?
Nem tudom hogy ebbe a témakörbe tartozik-e, de leírom.
Mikor mamám meghalt, előtte két nappal ő megmondta. bejött sajnos. Mikor temetőbe ment látott egy-két holt "lelket" meg is jehyezte hogy "látjátok?Nincs lába a bácsinak"
nemrég meghalt édesapánk. Egyedül vele "vette fel a kapcsolatot". Unokahugom kérdésére, miszerint szeretné ha visszajönne azt felelte: -nem lehet. Vigyázzatok mamára(mármint a feleségére) a temetésen. Én figyelni foglak benneteket és vigyázok rátok.
Kiváncsian vártuk a temetést hogy megjelenik-e?
És ott volt állítólag. unokahugom elmondása szerint figyelt egy bokor mögül de egy idő után eltünt.
itt kezd gyanússá válni a dolog: miért a bokor mögül figyelt: Ha úgysem látja senki?
Igaz lehet, Volt már valakivel ilyen?
Elképzelhető, én az emberek auráját, kisugárzását látom.
Unokatesóim hasonlóan... Viszont ha unokahugod tulzásba viszi akkor lehet hogy "poénkodik".
Igazat mond
Velem is hasonló dolgok történnek, látom a halottakat,és a jövőt néha
Még azt hiszem olyan kepessegem van hogy belelatok az emberek fejébe,vagyis ha a szemébe nézek akkor látom mit gondol
Vigyázz rá mert ez veszelyesse is fajulhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!