Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az unokahugom látja a holtakat...

Az unokahugom látja a holtakat és sok mindent megérez előre. Igaz lehet?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy ebbe a témakörbe tartozik-e, de leírom.

Mikor mamám meghalt, előtte két nappal ő megmondta. bejött sajnos. Mikor temetőbe ment látott egy-két holt "lelket" meg is jehyezte hogy "látjátok?Nincs lába a bácsinak"

nemrég meghalt édesapánk. Egyedül vele "vette fel a kapcsolatot". Unokahugom kérdésére, miszerint szeretné ha visszajönne azt felelte: -nem lehet. Vigyázzatok mamára(mármint a feleségére) a temetésen. Én figyelni foglak benneteket és vigyázok rátok.

Kiváncsian vártuk a temetést hogy megjelenik-e?

És ott volt állítólag. unokahugom elmondása szerint figyelt egy bokor mögül de egy idő után eltünt.

itt kezd gyanússá válni a dolog: miért a bokor mögül figyelt: Ha úgysem látja senki?

Igaz lehet, Volt már valakivel ilyen?

2014. nov. 27. 20:22
1 2
 11/12 anonim válasza:

Elképzelhető, én az emberek auráját, kisugárzását látom.

Unokatesóim hasonlóan... Viszont ha unokahugod tulzásba viszi akkor lehet hogy "poénkodik".

2014. dec. 6. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Igazat mond

Velem is hasonló dolgok történnek, látom a halottakat,és a jövőt néha

Még azt hiszem olyan kepessegem van hogy belelatok az emberek fejébe,vagyis ha a szemébe nézek akkor látom mit gondol

Vigyázz rá mert ez veszelyesse is fajulhat

2016. júl. 24. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!