Holtakat látok, vagy képzelődök?
Pár éve este sétáltam hazafelé át egy hídon.
Megláttam a híd túloldalán egy fekete-piros kabátos, őszes hajú férfit, aki feltűnően sietett. A semmiből tűnt fel a híd közepén, majd egy pillanat múlva el is tűnt.
Máskor szintén este busszal utaztam egy másik városba. Ahogy a busz hajtott be egy kereszteződésbe, láttam egy férfit kirohanni a busz elé, kis híján sokkot kaptam. Nyilván hallucinálhattam, mert a buszsofőr gondolkodás nélkül áthajtott rajta.
Ugyanezen az úton pár óra múlva egy fehér ruhás nő lépett ki az erdőből a lámpafényre, majd eltűnt.
Kik ők?
Lehetséges persze az is lehet csak az elméd tréfált meg én halott nagymamámat láttam kétszer (vagyis elsőre biztos hogy ő volt és szerintem másodjára is mert olyan érzésem volt) nem ismertem őt sose életében jóval a születésem előtt öngyilkos lett nyáron locsoltam a kertben de már erősen sötét volt (nagy kertünk van) és a hátsó részről hallottam zajt azt hittem egy macska mert szoktak errefelé lenni odamentem és mesziről a fa mellett egy női alakot láttam mivel elég sötét van hátul nagyjából csak egy sziluettet láttam majd hirtelen eltűnt mintha ott sem lett volna bár az egész nem tartott tovább 5 másodpercnél azt hiszem
2. alkalom (van egy szélcsengő a szobában gyakran minden ok nélkül megszólal zárt ajtók ablakok mögött sehol nem jöhet be a levegő) és egyik este nagyon nehezen aludtam el olyan furcsa nyomasztó érzésem is volt majd hajnal körül felriadtam csak úgy és amikor felnéztem egy női alakot láttam az ablaknál és engem nézett és nagyon szomorú arccal majd hirtelen eltűnt
egyébként olvastam ha az ember szellemet lát honnan lehet a legkönnyebben kideríteni hogy hallucinál-e vagy sem ha van elég lélekjelenléted (illetve időd) akkor picit a szemednél nyomd meg az újjaddal hogy kicsit eltorzuljon az amit látsz, ha minden más eltorzult csak a szellem tiszta és kivehető akkor hallucinálsz mert a kép az elmédben jött léte nem a valóságban látod ha a szellem alak is eltorzul mint minden akkor bizony igaz amit látsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!