Szerintetek csak képzelődök?
Figyelt kérdés
Kiskoromban egyszer arra keltem,hogy egy sötét alak ül az ágyamon,semmi félelem vagy ilyesmi,magamra húztam a takarót és aludtam tovább.
Pár évvel később,megint arra keltem,hogy egy férfi áll a szobám előtt és engem néz,de itt sem éreztem félelmet,betakaróztam és aludtam tovább.Álmodom vagy képzelődöm?
2014. márc. 8. 16:19
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak képzelődés, álom az álomban.
De azért vegyél egy mozgásérzékelős éjjellátós kamerát, ami rögzíti, ha ismét megjelenik. Ha igazi és sikerül felvenni, akkor még szenzáció is lehet belőle. Tarts elemlámpát is a párna alatt és ha látod, világíts rá.
3/5 anonim válasza:
Halt meg hozzatartozod? Lehet ot lattad..
4/5 dávid19216 válasza:
ha hallotál már a figyelőröl én azt mondiom h egyértelműen az ha nem akkor néz utána http://www.youtube.com/watch?v=TikBapmsprE
5/5 Laylah válasza:
Arra nem nagyon tudsz felkelni, hogy valaki ül az ágyadon, max. úgy lehet, hogy felébredsz, és ezt látod. :p másrészt szerintem csak képzelődtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!