Mi lehet a lifttel?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt 2 munkatàrsal beszàlltunk a liftbe megnyomtam az elsőt ajtók bezàródtak de nem indult..kialudt a jelzőgomb.megnyomtam mégegyszer vilàgitott majd kialudt, a lift nem mozdult..végre kinyilott az ajtó mi meg gyors kipattantunk mentünk gyalog- lépcsőn.tegnap felmentünk nem én nyomtam minden rendbe volt. Lefelé megint én indìtottam meg se mozdult csak bezàrta az ajtókat..egyszer bennragadunk :( többi munkatàrsunknak működött..
Az égőket szoktam gyakran robbantani..megnyomom a kapcsolót és durran majd sötét.
2014. okt. 22. 01:15
11/11 anonim válasza:
Önkormányzati, elektronikus vezérlésű hidraulikus lift a hivatalban, felső szinten csütörtök délutánonként, 2 óra körül nyugdíjas klub működik. Minden héten csütörtökönként, 14 óra körül, mikor az idősek mentek a klubba, egyszerűen kiállt hibára a lift, majd egy idő után elindult. Kerestük a hiba okát nagyon sokszor. Viszont ha egy bizonyos idős emeber nem jött, nem volt probléma. Kiderült, pészmékerje van neki. Jó pár hónapja nem produkálja a hibát, pészmékeres idős emeber is jár oda, de az ott dolgozók még máig is azt vallják, a pészméker zavarhatott be, amit én nem tudok elfogadni, de kitudja. Hiba azóta nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!