Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet a lifttel?

Mi lehet a lifttel?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt 2 munkatàrsal beszàlltunk a liftbe megnyomtam az elsőt ajtók bezàródtak de nem indult..kialudt a jelzőgomb.megnyomtam mégegyszer vilàgitott majd kialudt, a lift nem mozdult..végre kinyilott az ajtó mi meg gyors kipattantunk mentünk gyalog- lépcsőn.tegnap felmentünk nem én nyomtam minden rendbe volt. Lefelé megint én indìtottam meg se mozdult csak bezàrta az ajtókat..egyszer bennragadunk :( többi munkatàrsunknak működött..

Az égőket szoktam gyakran robbantani..megnyomom a kapcsolót és durran majd sötét.

2014. okt. 22. 01:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért az ezotéria részhez írtad? Ez az elektronikába való.. Istenem, ha villog a lámpa az se elsődleges lehetőség hogy az áramkörben van valami baj.. neeem... az szellem..
2014. okt. 22. 01:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Ebben semmi spirituális nincs. Ez egy véletlenül jelentkező elektronikai hiba, biztosítalak, a szellemeknek ehhez semmi köze.
2014. okt. 22. 02:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1, rossz a lift

2, a botosyeti szórakozik veled

2014. okt. 22. 05:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Akik utànnunk jöttek fel nekik jó volt?-akkor hol műszaki hiba?

Jól van véletlenek vannak.

2014. okt. 22. 08:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen erőterű emberek, akik közelében nem működnek a gépek jól. Más berendezés is rosszalkodik Neked?
2014. okt. 22. 08:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Van egy gomb a liftben, általában piros, ér valami olyasmi felirat van atatta, hogy warning, alarm, vagy vészcsengő. Azzal a gombbal lehet liftszellemirtót hívni. Megnyomod, beszól egy hang(akkor ne ijedj meg, nem telepátia, hanem hangszóró), elmondod mi a baj és nemsokára jönni fog valaki. Egy átlagos karbantartónak fog kinézni, de külön az ilyen esetekre van szakosodva. Egy olyan eszköz lesz nála, ami egy vékony fém rúd, műanyag fogóval. Ha arra az eszközre szemből vánézel, akkor egy keresztet(!) fogsz látni. Ezt hozzáérinti a lift néhány pontjához miközben forgatja, ezzel űzi a szellemet. Az is lehet, hogy néhány alkatrészt ki fog venni a liftből és újakat rak be helyettük, mert azokban lakott a szellem.

Azoknak meg ne higyj, akik azt mondják, hogy az nem szellem volt.

2014. okt. 22. 10:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben hasznàlom a vészcsengőt remélem jó "szakember"jön majd aki kiszabadìt :)
2014. okt. 22. 10:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, h mi lehet a baja! Talán el romlott!
2014. okt. 23. 06:09
 9/11 anonim válasza:
Trollkodik egy kicsit veled
2014. nov. 1. 00:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagy az energiakisugárzás ahogy előttem is írták :) használd ki :D
2014. nov. 11. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!