Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Paranormális jelenségek...

Paranormális jelenségek tényleg léteznek?

Figyelt kérdés
Ilyen szellemes dolgokra gondolok,meg ilyen félelmetes dolgokra. Hogy pl. meg jelenik valami ott ami egyáltalán nem volt ott előtte... nem tudom.. Szellek?

2014. aug. 29. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Csak paranormális emberek.
2014. aug. 29. 17:52
 2/9 Napfonat ***** válasza:
72%

Paranormális jelenségnek hívják azokat a jelenségeket, amelyek előtt a tudomány értetlenül áll, vagy amelyet a normális érzékeléssel nem tudunk érzékelni vagy felfogni. Az elnevezés is fontos, mivel "a normálistól eltérőt", vagy "normálison túlit" jelent.

Persze, paranormális jelenségek léteznek.

Szellemek? Velük még nem találkoztam, így nem tudhatom, hogy léteznek-e. Mivel nem tudhatom, ezért a hithez kell fordulnom. Saját tapasztalat hiányában a hithez nyúlunk, akár szellemekről van szó, akár másról.

Szerinted, kérdező? Láttál már szellemeket, vagy csak hiszel bennük?

2014. aug. 29. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Erre itt nem fogsz választ kapni. Valaki szerint léteznek, valaki szerint meg nem.
2014. aug. 29. 18:10
 4/9 anonim válasza:
55%
Azt vettem észre hogy csak azok tapasztalnak ilyet akik hisznek is benne.Én nem hiszek benne és eddig semmi különös nem történt velem.Szóval szerintem aki hisz az ilyenekbe az szimplán hülye és már képzelödik.
2014. aug. 29. 19:28
 5/9 anonim válasza:

létezik.

és most fogom kapni a hozzászólásokat hogy hülye vagyok stb :D

2014. aug. 29. 22:08
 6/9 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam paranormális jelenséget, de azt sem tagadom hogy léteznek szellemek. Akik meg nem hisznek az ilyenekbe honnan tudják hogy nem léteznek? Miért ne létezhetnének? Én nem tudom hogy hiszek-e ebben, lehet hogy léteznek, lehet hogy nem.
2014. aug. 31. 09:45
 7/9 anonim válasza:
100%
én már tapasztaltam paranormális dolgot, de persze arra lehet mondani hogy csak beképzeltem, ezért ajánlom, hogy kezd el nézni szefi új youtubeos sorozatát, a paranormális oknyomozókat, mert ott nem színezik ki a történteket, nem úgy mint a híresebb szellemkutatós műsorokban.
2014. aug. 31. 11:40
 8/9 Spilerke ***** válasza:
66%
Szerintem létezik, de ez inkább az elme játéka, az pedig már rajtad, hogy mit magyarázol bele.
2014. aug. 31. 12:35
 9/9 mustafa33 ***** válasza:
50%
Leginkább paranemnormális kérdezők és válaszolók.
2014. szept. 5. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!