Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A házunkban még mindig itt...

Shorty862 kérdése:

A házunkban még mindig itt lehet az idős nő szelleme?

Figyelt kérdés

Ebben a hàzban ahova 5ève költöztünk meghalt egy idős nő.Ès a holtteste kb..1-2hètig volt a hàzban...

Èjszaka màr volt olyan hogy aludtam valami megérintett ès semmi sem volt ottt...meg vannak zajok is èjszakànkènt olyanok mintha valaki jàrkàlna a hàzban....Ès mindig ugy èrzem mint ha valaki vgy valami figyelne... Lehetsèges hogy a nő szelleme mèg mindig itt vn?????

#szellem #hàzban
2014. aug. 16. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán..ez már a mi házunkal is megtörtént..jó gyógyírt erre nem nagyon tudok..mi a pappal szenteltettük a házat,de szépen szólva szart se segített.A ház négy sarkát locsoljátok szentelt vízzel..ha nagyon babonásak vagytok,több megoldás is van ami ''segít''..
2014. aug. 16. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Olyan is volt mèg hogy az èjszaka közepèn 3kopogàs vlt az ajtòn kiabàltam ki az ès semmii.....

Meg az ajtò k***a hangosan kinyilik ès becsapodik nm volt huzat az ablakok zàrva vltak....

2014. aug. 16. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A ház területén több százan, ha nem ezren haltak meg az idők folyamán, szóval, ha a lelkeknek nincs porhüvely (emberi test) alakja, akkor az életben nem deríted ki, hogy ki az (már ha feltesszük, hogy léteznek szellemek és lelkek).
2014. aug. 16. 19:16
 4/6 anonim válasza:
Igen, vagy akár más szellem, én is tapasztaltam már ilyet, hasonlót. Kétszer el is költöztem, mégis úgy érzem, tapasztalom hogy követett engem.
2014. aug. 17. 01:11
 5/6 anonim válasza:

Úgy tudom, hogy normál esetben halál után 70 napig van a szellem a Földön, tehát ha még az előző lakót érzékeled, akkor valami miatt nem került a megfelelő helyre. Nézz utána, van aki ilyesmivel foglalkozik, kérjetek segítséget.

Egy ismerősöm hasonlóan járt, náluk elegendő volt hogy megszentelték a házat.

2014. aug. 17. 19:54
 6/6 anonim válasza:
Itt maradhatott, ha valaki még itt tartotta. Lehet, hogy a gyerekei (ha voltak) vagy valakije, aki él a családjából, nem tudja elfogadni a halálát, vagy nem engedi el és magánál akarja tartani. Sok lélek, akik itt maradtak, ragaszkodnak az életükben megszokott dolgokhoz és az is itt tarthatja őket. Nem tudom, mikor halt meg, de nincs időérzékük, tehát nem igazán tudják, hogy minek kéne továbbállniuk. Nem kell vele igazán foglalkozni, úgysem bántanak senkit, normálisan, kedvesen meg kell neki fogalmazni magunkban, hogy neki már nem itt a helye, keresse a nyugalmat és a békét. A fényt. Előbb-utóbb megérti majd. A fontos, hogy nem szabad félni tőlük.
2014. aug. 29. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!