Lehetséges, hogy a testvérem szelleme még velünk van?
A bátyám két éve fiatalon meghalt egy szerencsétlen autóbalesetben, nagyon nehéz volt ezt kiheverni. Azóta sokszor volt olyan érzésem, mintha még mindig itt lenne velünk. Volt, hogy csak úgy magától bekapcsolt a számítógépe de sokszor érzek hideget is magam körül, mintha simogatná valami a karomat.
Ami furcsa volt nagyon, hogy anyuhoz egy ruhaüzletben odament egy nő a tesóm halála után nem sokkal és megkérdezte meghalt e valakije mert van itt egy fiatalember, aki picit dühös, mert kidobták egy olyan dobozát ami neki nagyon fontos volt és hogy meglepődött, mert a túlvilág nem is olyan amilyennek képzelte, hanem szép zöld meg erős színek meg ne aggódjunk érte mert már együtt van apával meg nagyival. Ezt mind ez a nő mondta anyunak, aki utána sokkal nyugodtabb lett, szóval örülök neki, hogy odament hozzá ez a látó vagy ki.
Én eddig nem nagyon akartam hinni benne, de tényleg létezhetnek szellemek? De ha igaz amit a nő mondott hogy odaát van akkor már nem lehet velünk, nem?
Pár hónapja álmodtam a tesómmal. Megjelent nálam és mondtam neki menned kell, te már nem élsz. Erre ő válaszolt, hogy tényleg, nem is mondta ezt nekem senki és eltűnt :( Azóta nem álmodtam vele :(
Nagyon hiányzik nekem, kérlek ne vicceljétek el, ilyen esetben inkább ne is írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!