Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges, hogy a testvérem...

Lehetséges, hogy a testvérem szelleme még velünk van?

Figyelt kérdés

A bátyám két éve fiatalon meghalt egy szerencsétlen autóbalesetben, nagyon nehéz volt ezt kiheverni. Azóta sokszor volt olyan érzésem, mintha még mindig itt lenne velünk. Volt, hogy csak úgy magától bekapcsolt a számítógépe de sokszor érzek hideget is magam körül, mintha simogatná valami a karomat.

Ami furcsa volt nagyon, hogy anyuhoz egy ruhaüzletben odament egy nő a tesóm halála után nem sokkal és megkérdezte meghalt e valakije mert van itt egy fiatalember, aki picit dühös, mert kidobták egy olyan dobozát ami neki nagyon fontos volt és hogy meglepődött, mert a túlvilág nem is olyan amilyennek képzelte, hanem szép zöld meg erős színek meg ne aggódjunk érte mert már együtt van apával meg nagyival. Ezt mind ez a nő mondta anyunak, aki utána sokkal nyugodtabb lett, szóval örülök neki, hogy odament hozzá ez a látó vagy ki.

Én eddig nem nagyon akartam hinni benne, de tényleg létezhetnek szellemek? De ha igaz amit a nő mondott hogy odaát van akkor már nem lehet velünk, nem?

Pár hónapja álmodtam a tesómmal. Megjelent nálam és mondtam neki menned kell, te már nem élsz. Erre ő válaszolt, hogy tényleg, nem is mondta ezt nekem senki és eltűnt :( Azóta nem álmodtam vele :(

Nagyon hiányzik nekem, kérlek ne vicceljétek el, ilyen esetben inkább ne is írjatok.

2013. dec. 30. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Te is nézted a született médiumot?
2013. dec. 30. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Született médiumot? Nem tudom mire gondolsz. Mostanában talán 2x láttam valami nőt az egyik tvcsatornán aki látja a szellemeket és ezektől ad tovább infokat de nem tudom mi a címe és ezt jóval később volt mint anyuval az az eset.
2013. dec. 30. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szimplán csak hiányzik neked, és a családodnak. Így az apró dolgokat is könnyű másnak képzelni, pl. annak, hogy még ott van veletek. De nincs. Meghalt, és lehet, hogy ez rossz, de ki kell heverni.
2013. dec. 30. 21:21
 4/5 anonim válasza:
A szellemeket pár esetben lehet "irányítani". Ez olyan volt.
2014. jan. 1. 11:32
 5/5 anonim válasza:
Lehetséges, ha szeretnél erről beszélni, nyugodtan írj privátot!
2014. jan. 2. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!