Egy kislány szelleme lett volna?
Pár hónapja furcsa dolgok történtek a kollégiumunkban.
Egész este olyan érzésem volt, hogy valaki figyel, láttam árnyékokat elmozdulni.
Az ajtók ablakok maguktól nyíltak, csukódtak. A kulcsok nem illettek a zárba, majd a kulcsra zárta ajtók egy kis lökésre kinyíltak.
Lépések zaja a fürdőszobából, recsegés, mintha valaki forgolódna az ágyon, lélegzés mocorgás.
Reggelre hosszú fekete hajszálakat találtam a hajkefémben, amit minden használat után kitisztítok.
Én is és a szobatársam is szőkék vagyunk.
Senki nem használja a hajkefém. Egyébként is zárok minden ajtót.
Egyszer láttam, ahogy valaki rátette a kezét az ablakra kívülről (5.emelet).
Máskor feküdtem az ágyon, hallottam, ahogy valaki belép a szobába, majd megáll az ágyam mögött. Nem mertem megfordulni.
Egyszer éjjel láttam egy fekete hajú kislányt az asztal alatt kuporogni. De csak egy pillanatra.
Máskor kaparászást hallottam a falból, és sírást, sóhajokat. Egy fiatal lány hang ugyanazt a szót ismételte először nyugodtan, majd egyre hangosabban, majd sírássá vállt.
A szó héberül volt, Bibliai utalás. (Valami zsidó szent helyet jelöl, amennyire sikerült utána nézni).
Szellem lett volna, vagy hallucinálok?
Kösz, most rám hoztad a frászt, így estére.
Lehet valaki szórakozik...elég durván. Bár én hiszek az ilyenekbe. Szobatársad is látja/halja ezeket? Szerintem is marha gyorsan menjetek el onnan.
Nem kamu.
Egy hónapja történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!