Hatással lehet rájuk, amit látnak?
Figyelt kérdés
Régen volt egy legjobb barátnőm, aki olyan rét mellett lakik, ahol sok öngyilkosság történt, a fák mögött ott a temető, és ha átmegyünk az úton újabb rét van, ahol lelőttek egy embert. Az ottani emeletes házakban lakóktól sokszor hallottam már, hogy furcsa dolgokat tapasztaltak. Főleg a barátnőm mesélt ezekről az élményeiről. Hajlamos volt depresszióra, egy időben depis is volt. A volt barátom nemrég csak annyit mesélt hogy éjszaka megesik vele, hogy sötét alakokat lát, amikor felébred. Ő sem az a nagyon életvidám ember. Mindent leszar és utál... (Én elvileg jobb kedvet csináltam neki de kidobott, mindegy.) Szóval a kérdésem, hogy ez az állandó rosszkedvűség összefügghet azzal, amiket tapasztalnak? Hatással lehet rájuk?2014. júl. 30. 17:12
1/3 anonim válasza:
Valószínű mivel az ott öngyilkos emberek lelke még ott van és az ő fájdalmukat veszik át tudattalanul és a lelőtt ember félelmét is.
2/3 anonim válasza:
Ellenpróba:
odatelepíteni olyan embereket, akik minderről semmit nem tudnak, tapasztalják-e?
Nem.
3/3 anonim válasza:
Sötét alakok? Magyarországon sok sötét alak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!