Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Látom a "még ismeretlent"?

Látom a "még ismeretlent"?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez hülyén fog hangzani, de komolyan írom ezt. Én néha (nincs időhöz kötve...össze-vissza)megálmodom a jövőt...csak kis képeket, helyszínt, személyeket, időt és a saját cselekvésem látom. Önmagam persze nem látom, de érzem, tudom, hogy én viszem véghez az adott cselekedetet. Mikor felébredek, nem igazán ugrik be, hogy mit álmodtam...de mikor megtörténik, napok, hetek, hónapok...volt olyan, hogy 2 év után, de megtörtént és akkor, ott, mikor egy adott dolgot csináltam beugrott...éreztem és eszembe jutott, hogy ezt megálmodtam. Lehet, hogy kicsit nehezen érthetően írtam le, de egyszerűen nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Kíváncsi vagyok véleményükre, vagy hasonló eseményeket átélők tanácsaira.

2014. júl. 4. 16:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó csillagzat alatt születtél? Én sem tudom...de hiszem, hogy ezek a dolgok okkal vannak. És előbb utóbb rá is jövök az okra. :)
2014. júl. 6. 18:45
 12/12 anonim válasza:

Kedves kérdező! nem látod a még ismeretlent hisz ilyen nincs amire te gondolsz hogy érzed hogy ezt már álmodban átélted azért lehet mert álmon kívül is éltél át hasonló dolgot ami ugy jelent meg álom formájában ami aztán később a valóságban is és azért jelenik meg az álmod később mivel hétköznapi cselekvésekről álmodsz és nem lesz nehéz azt az életedben is átélni

Kis értelmező

Az álom arra való hogy az aznap történteket eltárolja a memóriába tehát amit álmodsz az nem a jövő hanem a mult

és mivel hétköznapjaidban sokszor találkozol pl emberekkel vagy sokszor látsz balesetet azt álomdtad meg amit láttál és ez lesz a jövőbe is mivel gyakori

Remélem érthető volt és rájöttetek hogy a jövőt nem lehet megálmodni

2014. júl. 15. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!