Látom a "még ismeretlent"?
ez egy ritka adomány ha konkrétan megálmodott a "jövőt" sajnos nem mindig jó mert sokszor előre látod/láthatod a rosszat is ami meg fog történni nekem nagymamám rendelkezett hasonló képességgel nem volt valaki a családodban aki foglalkozott az ezoterikával komolyabban?
Az én adományom hasonló mint a tiéd képes vagyok megérezni(látni) mi történik más dimenziókban (röviden ha esetleg nem tudnád végtelen számú dimenzió létezik a miénkkel párhuzamosan és minden megtörténik csak picit máshogy lehet csak kis eltérések vannak de lehetnek hatalmas különbségek nem tudom ismered-e a sliders című sorozatot de legrövidebben így tudnám elmagyarázni ahogy ott van...) hogy ennek mi haszna van nagyon sok sokszor segített nekem helyzetekben mi lenne a legjobb döntés mit kéne tennem mi venne előre és néha belepillanthattam máshol hogy alakult az életem vagy éppen mit csinálok fogok csinálni minek mi a következménye és sikerült nagyon rossz dolgokat is elkerülnöm de volt hogy rossz volt mert egy nálamnál sokkal boldogabb részt láttam :)
tudatosan néha sikerül is belenézni de sajnos nem mindig gyakorolni kell rá kell hangolódni
Nem gondolkoztál még hogy elolvasol egy két könyvet a témával kapcsolatban ez a képességed fejleszthető is
én is sokszor csak később jövők rá hogy ezt már "megálmodtam".
Sajnos rajtam múlott a búcsú de akkor még nem tudtam hogy az az volt :(
kedves első, köszönöm válaszod, tudnál esetleg témával kapcsolatos műveket, filmeket....bármit ajánlani? Mert, ha tényleg tudom fejleszteni akkor örömmel állnék elébe :D.
A többieknek is köszönöm.....a hasznosabb többieknek :)
első vagyok
az édesvíz kiadónál számtalan nagyszerű könyvet találhatsz ebben a témában vagy ha beírod a googleba ezoterikus témájú könyvek ott is ha esetleg van még más kérdésed írj privátot :) remélem segítettem
Sokszor àlmodom meg a jövőt , de azt megfigyeltem , hogy ami sok embert érint az max .egy héten belül bekövetkezik.
Sajnos nekem az első ilyen àlmom nem volt túl jó élmény.
Azt àlmodtam, hogy egy szigeten vagyok és nyaralok egy olyan hàzban voltam, ami kör alakú és mindenhol ablak volt és akkor làttam , hogy jön egy hatalmas vìzfal. A következő pillanatban màr a vìz lalatt voltam és lentről végignéztem , ahogyan kapàlóznak az emberek és meghalnak és én a vìz aljàn ültem és csak végignéztem.
A legszörnyűbb, hogy annyira élethű volt...arra ébredtem fel , hogy majdnem megfulladtam .
Egy hét múlva volt egy nagyobb cunami , sok sok ezren meghaltakl .
Nekem a katasztrófa része jutott .....még ezenkìvül volt pàr katasztrófa , amit megàlmodtam előre és én sem làtom magamat de mindig aktìvan részt veszek benne legyen az terrorista tàmadàs vagy bàrmi màs.
Sajnos a pontos helyet nem szoktam tudni, hogy hol fog megtörténni.
Mikor magammal kapcsolatban àlmodok előre valamit az másabb ott nem olyan élethű és egy naptól akàr több hétig is eltarthat , amig bekövetkezik.
Érdekes. Sosem szoktam olvasgatni az ezotéria topikban, de most éreztem, hogy ide kell kavarodnom. Egészen pontosan azt éreztem, hogy lesz itt valami, ami az álmodással kapcsolatos, valami, ami az ismeretlen ismerésével kapcsolatos, hogy lesz itt valaki, aki ezzel kapcsolatban kérdez valamit. Rögtön meg is láttam a kérdésed...
Kiskorom óta van az, hogy érzem a jövőt. Álmokat látok, amik beteljesülnek, érzéseket érzek, amelyek beteljesülnek. Az emberek érzéseit, gondolatait, titkait nagyon gyakran érzem. Senki sem tud hazudni nekem, mert egyszerűen érzem, ha valaki hazudik. Olyan, mintha láthatnám azt, ami láthatatlan, mintha érezhetném azt, ami nincs, de mégis van... Sokan bolondnak hinnének, ha élőben elmesélném. De ez valóság, tényleg megtörténik. Akkor nem csak nekem van ilyen furcsaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!