Nektek milyen fóbiátok van?
Figyelt kérdés
Pl.: nekem klausztrofóbiám van 13/f (ez igaz)2014. júl. 3. 22:11
11/31 anonim válasza:
mindenféle életszerű dologtól rettegek(babák, kitömött állatok etc.) valamint nemtudom elviselni ha idegen emberek hozzámérnek. Ha megkellene fognom egy babát vagy hozzámérne most valaki akit nem ismerek csak úgy sírhatnék vagy nagyon dühös lennék vagy nemtudom de nemtudnám elviselni.
12/31 anonim válasza:
Én attól hogy kiderül az impotenciám.
13/31 anonim válasza:
Enyhe thalassophobia (mély víz), de a mélytengeri halaktól kiver a víz, ráz a hideg, viszket tőlük mindenem, nagyon idegesítő.
14/31 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj. Itthon nincsenek mélytengerek.
15/31 anonim válasza:
Én nem bírom XDDDDDDDDD mától minden este feljárok ide nevetni xddddd
16/31 anonim válasza:
@14:
Tudom, de engem már az is zavar, hogy pl. a Balatonnak nem látom az alját. De egy mélyebb óceánba vagy tengerbe biztos, hogy nem mennék bele semmi pénzért.
17/31 anonim válasza:
Bohócok, liftek, pókok, nagy hajók, szállodák
18/31 anonim válasza:
Nem tudom , hogy van-e ezeknek valami neve , de: ha látok egy gombot , azt egyszerűen muszáj megnyomnom ; ezen kívül ha pl. megérintek valamit a bal kezemmel , akkor egyszerűen muszáj pontosan ugyanúgy megérintenem a jobkezemmel is (fordítva is igaz)
19/31 moosenstein válasza:
18-as ez nem fobia, hanem kenyszercselekves! Amugy ebbol kilehet gyogyulni, szerintem nezz utana, mielott teljesen eluralkodik az eleteden.
20/31 anonim válasza:
18-as válaszolónak:
Ez érdekes, mert akkor a betűket is kétszer kellett volna bevinned... TE PISZOK! Ne tessenek füllenteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!