Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen fóbiátok van?

Milyen fóbiátok van?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Én az idegen fürdőszobáktól félek gyerekkorom óta. Csak a sajátomat tudom teljesen nyugodtan használni.

Nem a tisztaság a gond, hanem a csövek, lefolyók, szerelvények, zuhanyok... Sokat javult a dolog gyerekkorom óta, de általában szoktatnom kell magam a fürdőkhöz.

A munkahelyemen lévővel is megbarátkoztam, de pl a konditeremben egyszerűen nem tudok elmenni zuhanyozni, annyira iszonyú a fürdője. Rozsdás, elhanyagolt, ijesztő. Úgyhogy átöltözök, hazarohanok, és otthon fürdök :)

2014. márc. 7. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Régen félelem,mindig aggódtam,hogy belémkötnek,sőtt volt olyan,még középiskolás koromban,hogy felnőttek lehet ittasak voltak,és megijjesztettek,rámordítottak a belvárosban....még órákig remegtem,mikor javában folyt a tanítás.nem is mondtam el soha senkinek,nehogy beszarinak lássanak..Na igen,most meg felnőttem,és várom a pillanatot,hogy valaki belém kössön,biztos kiélném elfolytott agresszív vágyaimat.De tényleg,olyan szinten megerősített,hogy az istentől sem félek! :D Hát röviden ennyi a történet
2014. márc. 7. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Rettenetesen félek, ha valahol nincs WC a közelben. Nem a pisilés miatt, hanem a kakilás miatt. És már attól a gondolattól rám is jön, hogy tudom, hogy nincs WC. Emiatt nem utazhatok távolsági buszon, csak vonaton, nem vásárolhatok olyan élelmiszerüzletben, ahol nincs WC. Városon belül autóba sem ülök, mert dugóban frászt kapok. Ha rendezvényre megyek, az az első, hogy felderítem a terepet, hogy hol van a WC, hogy rögtön tudjak menni, ha kell.
2014. márc. 7. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azokat az állatokat utálom, amiknek 4-nél több lába van.
2014. márc. 7. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
4lábútol több állatok állatok.....ha tvben látom nem zavar....de vannak ezek a nem is tudom féreg félék,amik csúsznak másznak,és sötét dohos helyen vannak,ha fény éri egyből visszakúsznak,kis apró valamik...na azoktól felfordúl a gyomrom,bár sztm attól kinek nem? Esetleg ez nem minősül fóbiának,mivel ezek tényleg undorítóak.
2014. márc. 7. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Szociális fóbiám van,hol erősebben,hol gyengébben,van olyan,hogy egy hétig sem megyek utcára (szerencsére itthonról dolgozom). Főleg nappal kínoz ez az egész,megfulladok a sok ember között és alig várom,hogy biztonságban hazaérjek. Este nem annyira vészes,de van,hogy akkor is szédülök,csőlátásom és hányingerem lesz. Nagyon nehéz olykor leküzdeni,de néhány éve együtt élek vele,hol jobb,hol rosszabb
2014. márc. 7. 13:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2014. márc. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!