Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nektek milyen fóbiátok van?

Nektek milyen fóbiátok van?

Figyelt kérdés
Pl.: nekem klausztrofóbiám van 13/f (ez igaz)

2014. júl. 3. 22:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
Nekem alufóliám.
2014. júl. 3. 22:24
 2/31 anonim ***** válasza:
Betegesen rettegek amikor a gyerekeimmel kilátóba megyünk. Ha egyedül vagyok nem félek a magasságtól.
2014. júl. 3. 22:35
 3/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek hívják, van-e neve, de én nem szeretem ha mindkét oldalamon van ember. Pl. ha utcán megyünk, vagy ha ülünk, és úgy mindkét oldalamon ül valaki közel. Ilyenkor mindig megkérem az illetőket, hogy üljenek távolabb, utcán pedig mindig a társaság szélén megyek.
2014. júl. 3. 22:46
 4/31 anonim ***** válasza:
A pókoktól, de nagyon. :( Tudom, hogy hülyeség, és hogy nem bántanak (már amelyik), és jobban félnek, de akkor is, amikor meglátom őket olyan undor és félelem fog el.
2014. júl. 3. 22:47
 5/31 anonim válasza:
Az ékszerekhez (gyűrűk, fülbevalók) nem szeretek hozzájuk érni sem. Nem tudom ennek mi az orvosi neve. Ha egy bombanő tele van ékszerrel, már nem is tetszik. Ha csak egy-egt van rajta, még elviselem.
2014. júl. 3. 22:47
 6/31 anonim ***** válasza:
Madárfóbia.
2014. júl. 3. 22:53
 7/31 moosenstein ***** válasza:
57%

En attol rettegek, hogy egy szep nap bepotyogom, hogy: www.gyakorikerdesek.hu es nem lesz ott semmi!? XD

Hova jarok majd aztan rohogni?

2014. júl. 3. 22:55
 8/31 anonim válasza:
Én borzasztóan tériszonyos vagyok, valamint a legnagyobb félelmeim a lépcsők :/ Főleg a mozgólépcső, de a rendesen is rettegek közlekedni.
2014. júl. 3. 23:03
 9/31 anonim ***** válasza:
44%
Én attól félek, hogy egy nap megkomolyodok, vagy attól, hogy Andi beárul a főnöknek, hogy állandóan netezek munkaidőben, s emiatt kirúgnak a munkahelyről hajléktalan leszek, s nem tudok majd internetezni fizetni az albérletet stb. A barátnőm be akar mutatni az anyjának és az anyja belém szeret az aposom meggyilkol, mert felszedtem az anyosomat, vagy amikor sétálok az utcán egy arra járó kutya leharapja a kezemet és nem tudok majd rajzolni.
2014. júl. 3. 23:12
 10/31 anonim válasza:
Én a liftektől vagyok rosszul. Ha egyedül vagyok akkor soha nem liftezek, ha meg másokkal, akkor meg elfog a pánik, bár ez csökken, ha nagy a lift vagy ha ismerősökkel vagyok ismerős liftben. Egyedül az üveg lifteket bírom. De az érdekes az, hogy klausztrofóbiám meg nincs. E mellett nem a magasságtól, hanem a mélységtől émelygek.
2014. júl. 3. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!