Ti is szoktatok attól félni, hogy felgyorsítjátok a Földet?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy ha túl sokat gondolok arra, hogy legyen gyorsabb a Föld saját tengelye körüli forgása, akkor olyan gyors lesz, hogy lepörögnek róla az emberek, azt meg semmiféleképp nem szeretném, nem csak magam miatt.2014. máj. 31. 14:16
21/27 anonim válasza:
#19: Merrefelé is van a "le"? :)
22/27 anonim válasza:
Sceptic!
Már azt hittem Te vagy mérnök!
Legközelebbi kommented egy adott válaszra, az aposztróf / szám félreérthetetlen lesz!
-
Azért esek le mert lent vannak!!!
Hüje!
:)
23/27 anonim válasza:
Kérdező én is sokat szoktam ezen gondolkozni..furcsa hogy az emberek ennyi idő után nem gondoltak rá!De ügye te ez ellen tehetsz mert nincs olyanod amivel tudnál gondolkozni szóval.."Gratulálunk!Ma segitette az emberiséget!"
26/27 anonim válasza:
Én arra szoktam gondolni hogy iszonyatosan gazdag leszek de nem nem félek attól hogy ha mégis... :)))))
27/27 anonim válasza:
ilyen nem lesz úgyanis gravitâció van ès annak több az esèlye h felmelegszik a föld v h a vìz alã kerül nek a kontinensek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!