Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti is szoktatok attól félni,...

Ti is szoktatok attól félni, hogy felgyorsítjátok a Földet?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy ha túl sokat gondolok arra, hogy legyen gyorsabb a Föld saját tengelye körüli forgása, akkor olyan gyors lesz, hogy lepörögnek róla az emberek, azt meg semmiféleképp nem szeretném, nem csak magam miatt.
2014. máj. 31. 14:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ettől ne félj. :)
2014. máj. 31. 14:29
 2/27 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 31. 14:29
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly? Ha igen, akkor ezzel inkább orvoshoz kéne fordulnod. Komolyan mondom, nem azért hogy cikizzelek, de ez tényleg kóros. Nem szégyen pszichológus tanácsát kérni, és attól se félj, hogy automatikusan kényszerzubbonyban visznek el egy elmegyógyintézetbe. Valószínű csak felírnak pár gyógyszert, amit szedned kell, és akkor elmúlik ez a probléma.

Ne halogasd a dolgot, mert lehet hogy idővel csak rosszabb lesz. A korai diagnózis rengeteget számít!

Amúgy nem tudom hány éves vagy. Ha még gyerek (olyan 10 év alatt), akkor az efféle félelem lehet normális, a korral járó dolog. Ebben az esetben megnyugtatlak, hogy félelmed teljesen alaptalan. Nem tudod befolyásolni a Föld forgását.

2014. máj. 31. 14:36
 4/27 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy!
2014. máj. 31. 14:37
 5/27 anonim ***** válasza:

,,lepörögnek róla az emberek" Hová esnénk?

Te hü.lye vagy!

2014. máj. 31. 14:39
 6/27 anonim ***** válasza:

14:39 (#5): Bölcsész kérdésre bölcsész válasz: a mikrokozmoszba repülnénk ki.

Egyébként #3 tanácsát csak javasolni tudom, ha a kérdés nem vicc.

2014. máj. 31. 14:55
 7/27 A kérdező kommentje:
fizikusok vagy csillagászok vagytok, hogy ilyen okosnak képzelitek magatokat?
2014. máj. 31. 15:27
 8/27 anonim ***** válasza:
én ált a fingásommal gyorsítom, csak akkor van baj ha babot ette, és a forgási sebességgel ellentétes irányban engedem ki a fáradt gőzt.
2014. máj. 31. 15:30
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a fingós dolgot én is próbáltam, csak egyszer összeszartam magam, azóta más megoldást kutatok.
2014. máj. 31. 15:38
 10/27 anonim ***** válasza:

"fizikusok vagy csillagászok vagytok, hogy ilyen okosnak képzelitek magatokat?"

- Vagy csak értelmes felnőtt ember. Vagy Te fel tudsz mutatni bármilyen bizonyítékot is arra, hogy a gondolatunkkal gyorsíthatjuk a Föld forgását?

2014. máj. 31. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!