Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megvilágosodtam! Mit kérdeznél...

Megvilágosodtam! Mit kérdeznél, ami érdekelne, és eddig egy gurutól vagy yogi-tól akartad megkérdezni?

Figyelt kérdés

#Guru #tudatváltás #felsőbbén
2014. máj. 2. 21:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Persze a fanatikus keresztényekre vagy bármilyen más kultusz követőire is ráál(hat)nak a paraziták. Pontosan ugyanazokat a tüneteket mutatják.

Ahol az energia a kulcsfogalom, ott a nevek semmit sem számítanak.

Ahol az energia a kulcsfogalom, ott a nevek a pillanatnyi érdekek tükrében jönnek létre.

2014. máj. 12. 01:49
 32/38 anonim ***** válasza:

Mit gondoltok a frusztrált szexmániát mi generálja... mi hozza létre és mi tartja fent?

A drogok, pszichoaktív anyagok, „erőnövények” pl. arra (lehetnek) jók, hogy gyengítsék / tönkretegyék a védelmi rendszereteket.

A hirtelen indulatok / dühkitörések (pl. belső erőérzettel)mi által keletkeznek? Ron is híres (hírhedt) volt erről, Castaneda is.

Castaneda nagyon szép kis romantikus cuccot tolt (a könyveiben) viszonylag fiatalabb korában... milyen valóság lett belőle? Pokol. Neki is és mindenkinek, aki körülötte volt.

„A mi imádott bálványunk, Carlos Castaneda, aki feltárja nekünk az igazságot.”

Ronban mág lett is volna értelem, ő azért komolyabb játékos (volt). Persze, az ő cucca sem igazán működik.

2014. máj. 12. 01:57
 33/38 anonim ***** válasza:

Még egy:

David Icke, a mi "informátorunk" is erősen túl és félreinformál minket sok dologban.

...

Olvastam a könyvét és végig az a nyomasztó érzés ott volt. Erről beszél, arról beszél és végig ott van egy furcsa, nyomasztó érzés.

Az ilyen jelenségekre figyeljetek!

...

A vallások elődei mind a varázslások, a vallások valójában a varázslók, mágusok dolgait és harcait tartalmazzák "gyönyörűszépen" becsomagolva. (!!!)

Ez a nagy igazság.

Kapard meg az összes (!!!) vallás felszínét (nincs kivétel) és mit találsz?

Mágiát, okkultizmust.

-Miért?

-Mert nincs más.

Azért.

2014. máj. 12. 02:09
 34/38 anonim ***** válasza:
Tudjátok, mi az, hogy hermetika?
2014. máj. 12. 02:12
 35/38 anonim ***** válasza:

Igen, nyugodj meg, nem kell sekit kioktatnod címertanból.

A béna műpárbeszédeid az értelmesebbek számára csak még nevetségesebbé teszik az írásaidat, a nyomasztó érzés pedig inkább a te "válaszod" olvasása nyomán tör rám. Jó, persze Ickének is megvan ez az "annyira-ostoba-hogy-az-már-nyomasztó" érzésekeltése.

2014. máj. 12. 18:17
 36/38 anonim ***** válasza:

"A drogok, pszichoaktív anyagok, „erőnövények” pl. arra (lehetnek) jók, hogy gyengítsék / tönkretegyék a védelmi rendszereteket. "

Súr talán te is carlos castaneda könyveit olvasod?

az erőnövényekkel ott foglalkoznak behatóbban!

2014. máj. 12. 18:40
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Castanedás; elkezdtem egy könyvét olvasni, de elég gagyinak tűnt.
2014. máj. 13. 00:23
 38/38 anonim válasza:
Ha már egyszer úgyis megvilágosodtál csak tudod tán hogy melyik csoportba tartozol. Indigó vagy?
2014. jún. 2. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!