Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megvilágosodtam! Mit kérdeznél...

Megvilágosodtam! Mit kérdeznél, ami érdekelne, és eddig egy gurutól vagy yogi-tól akartad megkérdezni?

Figyelt kérdés

#Guru #tudatváltás #felsőbbén
2014. máj. 2. 21:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Azt kernem, hogy adjal at, vagyis kozvetitsel nekem (telepatikus uton is lehet) a sajat megvilagosodasodbol az en auramba.

Ha nem tudod megtenni, akkor nem hiszem el, hogy megvilagosodtal.

A valoban megvilagosodott embernek ugyanis magasabb a rezgesszintje, es ezt erezni is lehet a kornyezeteben.

2014. máj. 3. 02:25
 12/38 nemelfogult ***** válasza:

Kérdező, most megvilágosult vagy, egy előző kérdésedben (ami szintén sehova sem vezetett) pedig mindent tudó földönkívüli voltál.

Én csak azt kérdezném: mire jó ez neked?

2014. máj. 3. 13:25
 13/38 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem azon van a hangsúly, hogy megvilágosodott, hanem arra kíváncsi,mit kérdeznénk tőle, ha így lenne.

Én azt kérném, magyarázza el a világegyetem működését, lényegét, célját...stb.

2014. máj. 3. 17:14
 14/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdéseket, jó volt olvasni némelyiket.

De azt nem mondtam hogy válaszolok is! :D

Van itt egy hozzászóló, aki meg kever valakivel, mert itt ufokról nem volt szó. :)

2014. máj. 3. 21:01
 15/38 anonim ***** válasza:
55%
Nem okoztál csalódást. Nem is feltételeztük, hogy tudnál bármelyikre válaszolni.
2014. máj. 3. 21:05
 16/38 A kérdező kommentje:

Naaa, azért csak óvatosan, mit írsz, tényleg megvilágosodtam, elsajátítottam egy csomó olyan dolgot, ami a normál embernek, félelmetes is lenne elsőnek, de rosszra nem akarom használni.

A kérdésem tényleg úgy szólt, hogy mit szeretnél kérdezni!

Semmi több!

2014. máj. 3. 21:12
 17/38 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell bizonygatnod, annyira meg vagy világosodva, hogy sugárzik belőled így az éteren keresztül is.
2014. máj. 3. 21:22
 18/38 anonim ***** válasza:
36%
Egy újabb "próféta", aki azt állítja, hogy vannak képességei, és megvilágosodott(ergo érti a világot, és így választ tud adni bármire), de nem köti ezt az emberek orrára, mert megijednének... Részvétem, hogy ennyire szürke és mókuskerék-szerű az életed, hogy téveszméket kell magadnak teremtened annak érdekében, hogy ne legyél ögyilkos... Szomorú életed van, részvétem mégegyszer...
2014. máj. 3. 21:34
 19/38 anonim ***** válasza:
22%

Tudod-e, hogy semmire nem fogsz menni a megvilágosodásoddal?

Tudod-e, hogy hajítófát sem ér?

Tudod-e, hogy bárki, bárhogyan világosodik meg, attól még a létezésért folytatlan kegyetlen küzdelemből nem szállhat ki?

2014. máj. 4. 11:07
 20/38 anonim ***** válasza:
35%

Tudod-e, hogy a szubjektum álma nem egyéb, mint az objektum kegyetlen valóságára húzott lepel (szemfedő)?

Tudod-e, hogy az élet nem egyéb egy öngyilkos vírusnál?

Tudod-e, hogy a kíméletlenek élik túl, nem pedig az álmodozók?

Tudod-e, hogy mi a túlélés egyetlen jutalma?

Tudod-e, hogy az áldozat a főszabály ott, ahol az élet ilyen esztelen és pazarló bőséggel árad?

Tudod-e, hogy a jógik és társaik összevissza hazudoztak?

Tudod-e, hogy a Biblia jó istene, csak egy hozzáadott, túlélést segítő hazugság?

Tudod-e, hogy az önző gén bennünk az isten? (és semmilyen más isten nincsen)

Tudod-e, hogy, aki ölel az ölni készül? (mert a kettő egy és nem választható el egymástól)

2014. máj. 4. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!