Megvilágosodtam! Mit kérdeznél, ami érdekelne, és eddig egy gurutól vagy yogi-tól akartad megkérdezni?
Azt kernem, hogy adjal at, vagyis kozvetitsel nekem (telepatikus uton is lehet) a sajat megvilagosodasodbol az en auramba.
Ha nem tudod megtenni, akkor nem hiszem el, hogy megvilagosodtal.
A valoban megvilagosodott embernek ugyanis magasabb a rezgesszintje, es ezt erezni is lehet a kornyezeteben.
Kérdező, most megvilágosult vagy, egy előző kérdésedben (ami szintén sehova sem vezetett) pedig mindent tudó földönkívüli voltál.
Én csak azt kérdezném: mire jó ez neked?
Szerintem itt nem azon van a hangsúly, hogy megvilágosodott, hanem arra kíváncsi,mit kérdeznénk tőle, ha így lenne.
Én azt kérném, magyarázza el a világegyetem működését, lényegét, célját...stb.
Köszönöm a kérdéseket, jó volt olvasni némelyiket.
De azt nem mondtam hogy válaszolok is! :D
Van itt egy hozzászóló, aki meg kever valakivel, mert itt ufokról nem volt szó. :)
Naaa, azért csak óvatosan, mit írsz, tényleg megvilágosodtam, elsajátítottam egy csomó olyan dolgot, ami a normál embernek, félelmetes is lenne elsőnek, de rosszra nem akarom használni.
A kérdésem tényleg úgy szólt, hogy mit szeretnél kérdezni!
Semmi több!
Tudod-e, hogy semmire nem fogsz menni a megvilágosodásoddal?
Tudod-e, hogy hajítófát sem ér?
Tudod-e, hogy bárki, bárhogyan világosodik meg, attól még a létezésért folytatlan kegyetlen küzdelemből nem szállhat ki?
Tudod-e, hogy a szubjektum álma nem egyéb, mint az objektum kegyetlen valóságára húzott lepel (szemfedő)?
Tudod-e, hogy az élet nem egyéb egy öngyilkos vírusnál?
Tudod-e, hogy a kíméletlenek élik túl, nem pedig az álmodozók?
Tudod-e, hogy mi a túlélés egyetlen jutalma?
Tudod-e, hogy az áldozat a főszabály ott, ahol az élet ilyen esztelen és pazarló bőséggel árad?
Tudod-e, hogy a jógik és társaik összevissza hazudoztak?
Tudod-e, hogy a Biblia jó istene, csak egy hozzáadott, túlélést segítő hazugság?
Tudod-e, hogy az önző gén bennünk az isten? (és semmilyen más isten nincsen)
Tudod-e, hogy, aki ölel az ölni készül? (mert a kettő egy és nem választható el egymástól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!