Hogyan tudnám megkérdezni az őrangyalom nevét?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem! :)2012. máj. 14. 23:16
1/9 anonim válasza:
ha megkeresztelkedtél, akkor a keresztneved az őrangyalod neve, ellenkező esetben neked nincsen őrangyalod. Szabad préda vagy a démonoknak
2/9 anonim válasza:
Adj neki te. Nem fog megsértődni.
3/9 anonim válasza:
Kiabáld ki az utcára, hogy "JÓZSI VAGY BÉLA?", ezután mentális üzenetben elmondja majd neked, hogy mi a neve és, hogy kussolj.
4/9 anonim válasza:
A nevekkel mindig csak a baj van. Például tegyük fel hogy meditáció közben rákoncentrálsz erre a kérdésre, és be is ugrik egy név. Honnan tudnád meg, hogy autentikus-e vagy csak "ez jutott eszedbe"? Nehéz a belső információról eldönteni, hogy mi a forrása sajnos.
5/9 anonim válasza:
Küld az ŐRANGYAL szót a 1782-re, és mi nem küldünk vissza semmit!
6/9 anonim válasza:
Végre megtaláltalak ÉN vagyok az őrangyalod a nevem TAMÁS pont itt ülök melletted de te nem láthatsz mert engem csak a halottak látnak. :')
7/9 anonim válasza:
Én speciel nem hiszek benne hogy minden egyes embernek van saját őrangyala, de ha tévednék, ami természetesen ugyanolyan valószínű mint hogy nem, akkor nem valószínű hogy van neki olyan értelemben neve, mint mondjuk a Béla, vagy az Ágota. Ha tudsz ingázni kérdezd meg hogy elnevezheted e, aztán ha igen, akkor lesz neve.
8/9 anonim válasza:
Én az őrangyalom nevét úgy tudtam meg, hogy egy alkalommal megkérdeztem tőle, meditatív állapotban és erőteljesen eszembe jutott egy férfi név.
Viszont tudom azt, hogy a név csak egy rezgés, tehát nem biztos hogy a saját világában is ez a neve, hanem ennek a névnek a rezgése áll hozzá a legközelebb.
9/9 bebemanoo válasza:
Én is úgy tudom,hogy te is elnevezheted,de a nőiportálon olvastam egy kifejezetten erről szóló cikket.Sajnos már nem emlékszem pontosan,hogyan kellett,de kellett hozzá könyv,h annak a betűi segítségével megmutassa...mind1,ha nagyon érdekel,nőiportál archivumában sztem megtalálod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!