Megvilágosodtam! Mit kérdeznél, ami érdekelne, és eddig egy gurutól vagy yogi-tól akartad megkérdezni?
súr, ezek szerint te megvilágosodtál, velem együtt?
Mert nem semmi amiket írtál, kérdésként!
Ami elmehetne kijelentésnek is.
A választ már tudom.
Az 42.
Csak azt nem tudom mi az univerzum és a világmindenség kérdése?
"súr, ezek szerint te megvilágosodtál, velem együtt?
Mert nem semmi amiket írtál, kérdésként!
Ami elmehetne kijelentésnek is."
-Megnyíltak a szemeim és látom az iszonyatot... a világot és azt, amit embernek hívnak. (biológiailag ember is)
Próba alatt vagyok és sok minden tudatosul bennem. Erős illuzórikus stb. (?) "kijelentéseket" / "tanúságtételeket" is kapok / kaptam.
Pecsétet is kaptam a torkomra (belső térben), hogy szóljak.
"Fagyoskezet" is ismerem, az ellenerőt, az asztrális tér parazita hadát, a kárhozottak seregét. (Érdekes, hogy az én (belső, asztrális) harcom a torokcsakrában zajlik... mindig ott vagyok támadva és mivel Nap vagyok, hideggel.
Aki tud valamit mindezekkel kapcsolatban, nyugodtan írjon!)
Éterikus támadást is tapasztaltam. Tapasztaltam olyan éterikus támadásokat, amelyek reggelre maradandó nyomot hagytak a testemen.
Megtanultam, hogy az ember a vérkötelékein (!!!) keresztül különösen támadható a finomabb szinteken. Tapasztalom sajnos, ezeket a dolgokat.
(Akit szeretsz, aki felé megnyílsz, akivel egy vér vagy stb. rajtuk keresztül vagy leginkább támadható.)
(A vérben szerintem tényleg bűn (bűnlélek) lakik.)
(((Tizenéves gyerekek, akik vérszövetséget köttök ilyenolyan nevű entitásokkal, én tudom és kb. értem, hogy mi történik veletek. (!!!) Ezen alaposan gondolkozzatok el! Én nem viccelek, hanem igazat mondok.)
Amikor „öcsi” vérszövetséget / vérszerződést köt a „Sátánnal”, akkor „öcsire” ráállnak a paraziták és elkezdik őt és környezetét szívni (leech). „Öcsi” persze kap egy pár „csodajelet” fizetségül az energiáért (!!!), amit kivesznek belőle. Stb. stb. )))
Az asztrális világ parazitáinál nem számítanak a nevek... nekik egyedül az energia számít, amit ki lehet venni belőletek, környezetetekből stb.
Tudom, hogy miről szól a New Age, a kor, aminek a neve Káli Júga = Vas Kor = Vízöntő Kor = A "Nagy Istennő" Kora = a Boszorkány (Asszony) Kora. A Hold Kora.
Tudom, hogy a nő nem beavatható, mivel a nő a férfi árnyéka, tükre.
Tudom, hogy a „Kelet” nem egyéb, mint egy kódszó az okkult hierarchiára.
Értem már, hogy miért olyan fontos az okkultizmus az emberiség irányításában. … Én nem hittem, hogy ezek a dolgok lehetségesek... primitív, középkori ócskaságoknak tartottam mindezeket... most már tudom, hogy itt a Földön majdhogynem örök a középkor, annak minden sötétségével. Egy szinttől felfelé talán mindenki tudja ezt ezen a bolygón.
...
Mire figyeljetek? :
Soha ne higgyétek és soha ne fogadjátok el a benneteket kiüresíteni kívánó tanításokat, amelyek benneteket az ŰR felé visznek, az ŰR jeges hidege felé, a lélektelenség felé a kiűresítő tanításokkal. Mindezek mögött egyetlen (!!!) hierarchia van, egyetlen egy.
Nem a fizikai testhez tartozó lét szintjén egy ez a hierarchia, hanem a fizikai testet meghaladó létezés szintjén egy ez a hierarchia.
A céljai, motivációi roppant egyszerűek.
Vallásaitok romokban vannak és egyre inkább romokban lesznek. Magatokat kell mentenetek amennyire tudjátok.
A jövőről:
Felszaporodó (biológiai szintű) emberiség egyre zsúfoltabb nagyvárosokba tömörítve, egyre szűkebb élettérrel. A devianciák felszabadítva (=legitimálva) és valamilyen szinten támogatva.
Mit gondoltok miért? És kinek az érdeke ez? Nem egyetlen földi népé vagy ilyen-olyan csoporté... nem ilyen egyszerű ez.
Ne a szemeitek látása szerint ítéljetek, mert az (továbbra is) meg fog benneteket csalni!
Mit gondoltok a vonzásos ezotériákkal mit vonzanak be (végül)? Ezekkel a mágneses technikákkal... mire hangolódnak rá... (A légkörre irányuló mágneses technikák.) Stb. stb. stb.
Tanítás:
Ebben az élettérben minden az energia és vannak, akik szükséghelyzetben vannak, energetikai szükséghelyzetben, következésképp nekik semmilyen választásuk, etikájuk sincs.
Los Angeles ege a tanúm, hogy az asztrális parazitizmus stb. létezik. Los Angeles ege, Kaliforniában, Holly Wood közelében.
Los Angelesből (Hollywoodból.) származik többé-kevésbé a szcientológia, ott élte tébolyodott, lázas életét Carlos Castaneda az őt körülvevő nőkkel együtt, ott élt Jack Parsons és végezte thelemita (Aleister Crowley iskolája) gyakorlatait Ron Hubbarddal és a „skarlát asszonnyal”... a „Manson család” is ott működött.
Los Angeles, Holly Wood, az „álomvilág”, Kalifornia. Los Angeles ege... ha valaki ismeri közvetlen tapasztalásból, írja le nekem, hogy milyen! (Pl. privátban.) Dr. Bruce Goldberg is utal rá – mondjuk valamennyire ő is (?) a hatása alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!