2 éves láthat szellemet? Már nagyon aggódom, mit
tehetnék, hogy ne féljen?
Figyelt kérdés
Nappal semmi probléma,este vacsoránál kezdi mondogatni,hogy fél és nézi a bejárati ajtót és mondja,hogy néni és baba. Látni rajta,hogy tényleg fél,ma már odavittem közelebb és mondtam,hogy nincs itt senki,de úgy szorította a nyakam és csak mondja,hogy fél,fél és fél!!! de ez csak este van! és csak ott. a szobájába is simán elalszik,pedig nagyon sötét van,de ott nem mondja. mit tehetnék,hogy ne féljen ennyire? nem értem ezt az egészet...
Figyelj,szerintem már elképzelhető,hogy szellem van nálatok,de nem hinném,hogy bántó szándékú lenne....
Mi van,ha azért fél,mert ez az entitás ezt az érzést váltja ki belőle?
Ugyanis vannak olyan fajta szellemek,amik ilyen érzést váltanak ki bizonyos emberekből.
Többet nem nagyon tudok mondani,de ha ártó szándékú lenne,akkor szerintem már régen megtámadott volna benneteket.
Mindenesetre,ha ennyire zavar,akkor inkább áldd meg a házat,vagy hívd egy pap segítségét.
2014. márc. 24. 21:11
12/19 A kérdező kommentje:
Ha bemegyek egy templomba,pap segítségét kérni nem röhög ki? nem néz bolondnak? és ha megszeneteli a házat elmegy a "szellem"? Egyébként mindannyian megvagyunk keresztelve. mit jelent,hogy megtámadott volna már minket? miben nyilvánul meg? köszönöm
2014. márc. 24. 21:38
13/19 anonim válasza:
A bejárati ajtóban van üveg?Nem lehet,hogy tükröződik és téged meg saját magát látja benne,csak nem lehet tisztán kivenni?
2014. márc. 25. 01:45
14/19 anonim válasza:
Nem teljesen úgy értettem,hogy megtámadott volna,hanem hogy valami durvább dolgot csinált volna,mondjuk lelökött volna egy tárgyat,vagy valami ilyesmi.
Nem fog titeket megtámadni.
És nem hinném,hogy kiröhögne...
Nem biztos,hogy elmenne az a valami,de így nyugodtabb lenne a közérzet a házban,és persze lehetséges,hogy elmenne.:)
2014. márc. 25. 12:46
15/19 anonim válasza:
Mindig mondtam én, hogy jogosítványhoz kötni a szülést.
2014. márc. 25. 17:53
16/19 anonim válasza:
Nálunk is előfordult ilyen kétszer. Az én fiam is kb. ennyi idős lehetett mint a tiéd, picit talán fiatalabb. A frászt hozta rám is komolyan. Mind a kétszer ugyanarra a helyre nézett, a spájz ajtóba mikor résnyire nyitva volt (ráadásul onnét van a padlás feljáró). Nézett oda hosszan és közben rámnézett és motyogott valamit, csak nem értettem még hogy mit mond. De a hideg futkosott a hátamon. Azóta szerencsére nem történt ilyen.
2014. márc. 28. 13:43
17/19 anonim válasza:
Ja, és magyarázta azt is, hogy csukjam be az ajtót. Gyakran van nyitva az az ajtónk, és utána még többször mondta ha nyitva volt hogy csukjam be.
2014. márc. 28. 13:45
18/19 anonim válasza:
Szerintem hivj ki magatokhoz egy jóst vagy parapszichológust, hogy felmérje a helyzetet!
2014. márc. 31. 13:07
19/19 anonim válasza:
Lehet valakire rábíztad vigyázzon rá, és az bemagyarázott neki valamit, mert én már jártam úgy kiskoromban. Kiskoromban mikor mamám meghalt, akkor sógornőm azt mondta, hogy egy hétig mamám szelleme a házunkban lesz. Aztán van egy szobánk ahova ritkán járunk be, pont a szobánk mellett van, és sose mertem a szobában maradni, mert mindig a másik szoba ajtaját lestem. Úgy éresztem, hogy akármikor elhúzhatja valami a függönyt. Meg sokszor úgy éreztem áll valaki a hátam mögött, az nagyon kellemetlen érzés volt. Egyszer meg kint voltam a konyhában s a szoba ajtaja csukva volt, de üveg van az ajtón, be lehet látni a szobába, és láttam hogy valaki jár a szobába. Nő lehetett mert nagy haja volt. Azt hittem anyu az, de egyszercsak meghallottam a hangját, hogy kint beszélget az udvaron. Egyből beszaladtam, hogy akkor ki jár a szobánkban, de mikor benyitottam az ajtót nem volt ott senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!