Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Létezik, hogy éjszakánkét...

Létezik, hogy éjszakánkét látógatói vannak?

Figyelt kérdés
14 hóbapos a lànyom...több alkalomra volt példa hogy arra ébredtem,hogy beszélget( rendesen nem tud még,de baba nyelven)... sinkongatott,mint amikor jàtszanak vele és örül...az éjjeli fény be van neki dugva éjszaka és amikor összeszedem a bàtorsàgom bemegyek hozzà és egy bizonyos sarokba mutat. Sőt..ma éjjel is ezt csinàlta,gondoltam meglesem mi történik...megàlltam az ajtóban,ahonnan nem làt és vàrtam...a duma abba maradt...benéztem az àgyàba...és csak ott ült csendben...Lefektettem és folyton abba a sarokba nézett. Nem hinném,hogy az éjjeli fény tetszene neki ennyire..csak sima fényforràs. Nagyon bevagyok tojva...
2014. febr. 22. 08:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom màsik szobàba tenni őt..:(

Nem hallottam még róluk,de akkor majd utàna nézek. Tényleg az az egy nyugtat,hogy ő nem fél. Attól viszont tartok,hogy ha elkezd beszélni rendesen...elkezd beszélni a kis baràtjàról...na akkor azt hiszem szívrohamot kapok!!!

2014. márc. 10. 07:06
 22/24 kicsijames válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=h6PKXv9AUuM&list=PL5CE098B181..

Ha nem müködne a link, a cime: A látó gyerekek * Kovács - Magyar András filmje

Szerintem is van olyasmi része (síkja, dimenziója, stb. elnevezése) a világunknak, amit nem mindenki fog fel. Ha kamu lenne a video, akkor bocsi. Csak annyit akartam mutatni, hogy nem vagy egyedül.

2014. márc. 11. 00:28
 23/24 A kérdező kommentje:
Megnéztem....elèggé hàtborzongató! Nagyon kívancsi vagyok most màr mi lesz. Van ötlet ,bevàlt módszer,hogy jarhatok ennek a vègére? Mit csinàljak,hogy értsem...vagy làssam mi folyik itt?
2014. márc. 12. 12:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia. megoldódott már a probléma? Vagy még mindíg van a gyerekkel valami/valaki?
2015. nov. 7. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!