Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy hányós éjszak után ezt...

Egy hányós éjszak után ezt lehet ennem?

Figyelt kérdés
Ma csak gyümölcsöt ettem(párolt alma, hámozott körte, szilva), meg délután egy palacsintát, de nem volt benne tej, olyan mint az omlett, csak cukorral, és raktam bele kakaót meg mézet... Ettől lehet bajom? És például rizst lehet enni?
2013. okt. 31. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
A legjobb ha egy napig semmit nem eszel.
2013. okt. 31. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
rizstket ettél eddig nem a legjobbak.
2013. okt. 31. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ezen sose problémáztam, a szervezet úgyis jelzi mi a jó neki. Ettem, ami jólesett.
2013. okt. 31. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a "protokollt" akarod követni, akkor ropi, főtt krumpli.

Ha inkább egészséges szeretnél lenni, akkor zsírtalan húsleves, főtt husi, párolt zöldség.

Egyébként pedig azt edd, ami jól esik. Engem anyukám erre tanított. Ha ki kell jönnie, úgyis ki fog, akkor legalább előtte legyen egy kis élvezet.

2013. okt. 31. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a protokollt akarod követni első nem szabad enni semmit csak inni. Második napon lehet főtt rizst,krumplit,ropit,kekszet. 2 hányás nélküli nap után lehet már enni zsír,fűszerszegény ételeket,pl. főtt, zsír nélkül sült csirke,sonka.
2013. okt. 31. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A protokoll szerint első nap sem kell éhezni! Sóban, vízben főtt burgonya, sós ropi, háztartási keksz, cukros tea. Hányás után apró kortyokban tea, 3-4 órán keresztül, utána, ha éhes valaki, ehet, a felsoroltakat. De csak mindig, mindenből keveset.

Hányás után 3 napig gyümölcsöt semmilyen formájában nem szabad fogyasztani! Zsírosat, tojásosat sem. A kakaó irritálja a gyomor nyálkahártyáját, tehát azt sem. Rizset a második napon.

2014. febr. 26. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!