Ez ugye nem hanyos virus?
Figyelt kérdés
Ma suliba elkezdett fajni a torkom majd a fejem is es hanyingerem lett meg rossz volt a kozerzetem. Es mivel utalok hanyni es felek minden hanyos dologtol ezert enni se mertem. Most hazajottem es nagyon jolesne az etel meg ehes is vagyok, de nem merek enni. Amugy mar az orrom is kezd folyni. Ugye ez nem hanyos virus? Es mit merjekenni?2013. szept. 19. 15:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez csak közönséges nátha vírus. :)
2/5 anonim válasza:
remélhetőleg nem fogsz hányni,de enned kell és főleg sokat innod. Egyél könnyen emészthető ételeket,zsírosat,fűszereset ne.
3/5 anonim válasza:
Inkább egy meghűlés, vagy elkaptál egy torokfájásos vírust, egyél nyugodtan, főleg ha kívánod.
4/5 anonim válasza:
Hányós vírusnál fiam 2 napig kajára sem tudott nézni, mindentől undora volt, kivéve a gyümölcsök.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:) ettem egy kis torott krumplit. Remelhetoleg bennem marad
2013. szept. 19. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!