Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen tüneteket produkálhat...

Milyen tüneteket produkálhat ez a mostani hányós vírus?

Figyelt kérdés
A lányom csak hányt, én hánytam és hasmenésem volt, a férjemnek hányingere van, fáj a veséje, meg az ízületei. A férjem is ezt a vírust kapta el, vagy ez más lehet? Egy rokon család is hasonlóan volt mint mi, apuka nem hányt, csak nagyon rosszul volt.

2012. dec. 29. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
azokat a tüneteket,amiket leírtál. Munkatársamnak hányingere volt, rossz közérzet, sápadtság, végtagfájdalom, fáradtság. Nem hányt, nem fosott, pedig evett. Nekem hasmenés, majd fél napos alvás, annyira gyenge voltam. Férjem 1szer hasment. Gyerekeknek semmi nem volt.
2012. dec. 30. 09:45
 2/2 anonim válasza:
Ugyan ezekkel amiket leírtál. Apám épp teljesen kivan tőle, nem egy elfekvős típús, de még hányni is alig bír kimenni :S
2012. dec. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!