Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hányós, fejfájásos, lázas...

Hányós, fejfájásos, lázas vírustól lehet sokszori kevés vizelet?

Figyelt kérdés
amióta beleestem ebbe a vírusba sokszor kell pisilnem, de kevés jön ki... lehet ettől? hozzáteszem még a menstruációm is megvan
2013. okt. 10. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, nekem is volt már ilyen.
2013. okt. 10. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
neked is fájt hozzá a derekad?
2013. okt. 10. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokszor kell pisilned és épphogy pár csepp és még a derekad is fáj, én nem zárnék ki egy húgyúti fertőzést, illetve gyulladást sem.

Menj el a háziorvoshoz és ott tudnak neked vizeletet nézni és abból könnyen kideríthető, hogy van-e ilyen jellegű probléma.

Vagy ha sokat hánytál, akkor sok folyadék is távozhatott a szervezetedből és esetleg azért távozik kevés vizelet. Viszont akkor meg ezerrel folyadékot kell inni! Illetve ha húgyúti probléma van, akkor is.

Naponta ilyenkor legalább 2-3 liter folyadékot is akár.

És hát ha a menzeszed együtt jár görcsökkel és most is van, akkor az is kisugározhat a derékhoz.

Szóval a legjobb lenne orvoshoz menni és akkor kiderül, hogy mi van.

2013. okt. 10. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:
terhességet kizárhatom?
2013. okt. 10. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem azt írtad, hogy menstruálsz? A terhes nők nem menstruálnak. Legalább is csak nagyon ritkán, de az sem olyan, mint a szokványos, rövidebb ideig is tart és a vérzés mennyisége is kevesebb.

Illetve a láz nem terhességi tünet.

2013. okt. 10. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a derekad is fáj, akkor az lehet, amit a második ír.
2013. okt. 10. 20:02
 7/8 A kérdező kommentje:
bocsi, elfelejtettem írni, hogy 8.-án jött meg, pontosan ahogyan kellett, a mellfájdalmam is elmúlt, de viszont kevesebb mennyiségben jött, mint szokott, az első nap kb. 3 óránként cseréltem tampont, ma délután is még, de van, hogy bent van 4 órát is, és kb félig van a tampon, most este is egy picit volt megszívva a fele barnás volt fele pedig rendes piros
2013. okt. 10. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
viszont mióta megjött látok benne nyálkahártya darabokat, nem tudom ez számít e valamit
2013. okt. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!