Létezik, hogy éjszakánkét látógatói vannak?
Figyelt kérdés
14 hóbapos a lànyom...több alkalomra volt példa hogy arra ébredtem,hogy beszélget( rendesen nem tud még,de baba nyelven)... sinkongatott,mint amikor jàtszanak vele és örül...az éjjeli fény be van neki dugva éjszaka és amikor összeszedem a bàtorsàgom bemegyek hozzà és egy bizonyos sarokba mutat. Sőt..ma éjjel is ezt csinàlta,gondoltam meglesem mi történik...megàlltam az ajtóban,ahonnan nem làt és vàrtam...a duma abba maradt...benéztem az àgyàba...és csak ott ült csendben...Lefektettem és folyton abba a sarokba nézett. Nem hinném,hogy az éjjeli fény tetszene neki ennyire..csak sima fényforràs. Nagyon bevagyok tojva...2014. febr. 22. 08:30
1/24 anonim válasza:
Elmesélek egy hasonló storyt.A kisfiam mellettem feküdt mivel lázas volt.A láz miatt éjjeleket nem aludt.Éjszaki fény helyett a tvt kapcsoltam be,és olya adóra raktam ahol épp nem volt műsor.A fiam felült az ágyban és integetett meg mosolygott.Mutattott a szekrény felé.Én mondtam neki hogy mostmár alvás.A képeket meg mj den olyan tárgyat amit nézhetett volna lefektettem hogy ne lássa.De csak nem maradt abba.Majd rákéredeztem hogy kit lát aki igy örül??Ő kimondta a nagynéném nevét aki már halott volt.És tőlünk 1600 km re lakik.Talán 2 x látta.Nem tudom ezt hová rakni magamban.Amikor ez történt frászt kaptam
2/24 anonim válasza:
egyszer édesanyám is mesélt nekem ilyenekről. amikor kicsi voltam, sokszor kérdeztem furcsákat. volt egy eset, amikor orosházáról jöttünk haza busszal. csak ketten voltunk a buszon, meg a sofőr. egyszer csak megkérdeztem anyát, hogy miért néz minket a bácsi ennyire. ő azt mondta, hogy a sofőr bácsi csak nézi a tükörben, hogy jön e utánunk autó. én azt válaszoltam, hogy nem a sofőr bácsi, hanem az, aki mellette áll. anyám körbenézett, de nem látott senkit. azután folyton arról az emberről kèrdeztem, mert bàrhová mentünk, mindenhol láttam. kb három évig folyamatosan. azután elèrtem a nyolc éves kort, és utàna már nem láttam. tíz éves lehettem, amikor nézegetten a családi fotókat, ismerősnek tűnt az egyik férfi. megkérdeztem anyát, hogy ki az. ő azt válaszolta, hogy az ő nagyapja. mondtam neki, hogy ő volt az a bácsi, aki követett minket mindenhova. majdnem szívromot kapott ettől, mert ő meghalt születésem előtt több mint egy évvel. azóta nem beszéltünk erről, de akicel találkozom, azok mind azt mondják, hogy ugyan olyan a jellemem, mint neki volt. egyébként a mai napig néha úgy érzem, hogy itt áll mellettem, figyel, és vigyáz rám. eleinte nyomasztó érzés volt, de megtanultam elfogadni hogy ez van és kész. gyakran még várom is, hogy mikor érzem meg a jelenlétét. szinte hozzám nőtt. de ha téged zavar, akkor rakj a gyerek ágya fölé egy magyalból, és kőrisből készült álomcsapdát. szellemekre is hat, és ha gonosz szándékú, akkor távol fogja tartani. ha nem marad abba a jelenség, akkor angyalròl, vagy őrszellemről lehet szó.
3/24 A kérdező kommentje:
Hàtborzongató történetek... de jó lenne ha tudnàm,hogy egy angyal vigyàz rà. Megmutattam a nagymamàm képét neki..,mert őt gondoltam valószínűnek...de összehúzta a szemöldökét és csak nézte..nem volt ismerős neki...gondoltam rà,hogy hívok médiumot..egy ilyen csoportos szeànszra( mert úgy olcsóbb)..de nem lehet tudni,hogy tényleg érti a dolgàt..vagy csak àtverés
2014. febr. 22. 14:24
4/24 anonim válasza:
egyébként meg van keresztelve? fontos kérdés.
5/24 anonim válasza:
a megkeresztelt gyerekeket előszeretettel látogatják negatív szándékú polterek.
7/24 anonim válasza:
poltergeist. olyan szellemek, amik egy ember lelkére kapcsolódva élősködnek az energiáin. bizonyos esetekben, amikor elég nagy energiát nyelnek el az embertől, akkor képesé válnak arra, hogy inkarnálódjanak az embernek. ezt a fajta szellemet, ha már hatalmas energiákat tulajdonított el, nevezik ködszellemeknek mert ebben az állapotában már elég sok ember képes érzékelni halovány foltként. nem megrémíteni akarlak. ennek a szellemnek a felbukkanása rendkívül ritka. az eséje egy a millióhoz. valószínűbbnek tűnik, hogy ez csak egy mezei átsejlő jelenés. ezek egyik tulajdonsága, hogy egy ,két, esetleg három hónap után elhagyja a helyet, mert nem képes ennél hosszab ideig egy hejre fókuszálni.
9/24 A kérdező kommentje:
Hàt..igen...nincs még megkeresztelve:( ezt anyum is mondta. Viszont kötöttem egy kis piros fonalat lazàn a kis csuklójàra...érdekes vagy véletlen,de végigaludtuk az éjszakàt. Ezt a piros fonalat is halottuk vkitől...remélem bevàlik hosszútàvon is. Mondjuk ez az élősködő szellem dolog megrémített. Azért talàn nem aggódtam annyira a lànyom épségéért,mert nem bàntotta..a gyerek nem félt tőle...jàtszott vele...ha tényleg volt ott vki...vagy ez sem jelent semmit?
2014. febr. 23. 12:14
10/24 anonim válasza:
ha nem fél tőle, akkor nem valószínű az ártó szellem. a gyerekek ösztönösen megérzik a rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!