Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kislányom valóban látott valakit?

Kislányom valóban látott valakit?

Figyelt kérdés
4 éves. Ma reggel azt mondta nekem miközben ült az ágyában, hogy anya, nézd, ott egy fej nélküli bácsi. Kérdem én, hol? Hát nem látod anya, ott az ágy mellett. Mondom én nem látok senkit kicsim. De hát ott áll, és mutat az ágy irányába. Én lezártam a dolgot azzal, hogy nincs ott senki, de azért elég fura volt az egész. A dolog érdekessége, hogy anyukám férje sok évvel ezelőtt meghalt motorbalesetben.. A fejét levitte egy kamion.. De ő erről nem tud. Soha nem beszéltünk erről előtte, de még a tv-ben sem láthatott ilyesmit... Ti mit gondoltok? Ja, épp anyunál vagyunk vendégségben..
2013. okt. 15. 21:00
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem, nem hiszem hogy látott valakit.

Van egy ismerősöm neki a lánya 3 éves. A papáját sosem látta a kislány mert még a születése elött felkötötte magát. De a kislány egyszer azt mondta hogy anya nézd ott a papa. Pár napra rá egy cipő fűzőt tett a nyakába, ami nem lehetett leszedni róla. Az anyukája azon aggódott hogy ő így láthatta-e a papáját.

De velem is történt ilyen. A legjobb barátnőmnél voltunk és a kislány ott is 3 éves. Mi vigíáztunk rá, mi fennt voltunk az emeleten 3-an, mikor a barátnőmet lehívták valami miatt. Így ketten maradtunk fennt és a huzat miatt kinílott a WC-ajtó és a lány odanézett és azt mondta "szia papa" pedig az ő papája is meghallt már és nem is láthatta őt.

2013. okt. 22. 17:29
 12/12 anonim válasza:
Gondolom azt biztos tudja,vagy feltűnt neki,hogy a nagypapa nincs többet vele.Ez kihathat a tudatalattijára,és akár látta,akár csak képzelte,igazinak gondolja.Én sohasem találkoztam az egyik nagyapámmal,mert még születésem előtt elhunyt,mégis,mikor édesanyám mesélt róla,többször is szóba került,én is azt képzeltem,hogy itt van.Éreztem,ahogy megfogja a vállam,ott áll mellettem.Egy idő után elmúlik,csak meg kell gyászolja.
2013. okt. 30. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!