Mik lehettek ezek? (Bővebben lent. )
Mielőtt leírnám, mi történt, vegyék figyelembe a szkeptikusok, hogy ez a kérdés nem lesz ínyükre, szóval NEM kell válaszolni. Köszönöm.
Tegnap este amikor lefeküdtem, már furcsa érzésem volt, olyan kellemetlen volt a szobában lenni (megjegyzem, sose szerettem különösebben ezt a szobát). Hogy oldjam a feszültségem, és hogy elálmosodjak, zenét hallgattam, de észrevettem valamit, ami nagyon-nagyon megijesztett; nem tudom mihez hasonlítani, olyan volt, mint egy fehér foszlány, pár méterről láttam, de eleinte nem törődtem vele. Gondoltam, biztos rosszul húztam el a függönyt, bejött a fény. De a fény nem ilyen! Olyan volt, mintha beleolvadna a levegőbe egy szakadt, fura textil anyag NEM álmodtam, és NEM papírzsepi volt. (Megjegyzem: mindig a falon "jelentek" meg ezek.) A zenét kikapcsoltam, és láttam még három ilyen különös "foszlányt". Hirtelen iszonyatos rettegés tört rám, olyannyira, hogy elsírtam magam (alapból nem vagyok egy sírós fajta, de most csak úgy jöttek a könnyeim). Felkapcsolva a villanyt fel-alá járkáltam a szobában, próbáltam lenyugodni, de valamiért úgy éreztem veszélyben vagyok, és taszított az egész helyiség. Végül hirtelen felindulásból Isten nevében próbáltam segítséget kérni, de azt éreztem, ezzel csak rontottam a helyzeten. Úgyhogy átmentem anyukámhoz aludni - ez nyilván gyerekesnek hat, de ott sikerült megnyugodnom.
Igen, hiszek a paranormális dolgokban, de ilyesmi még nem történt velem. Csak normális válaszokat kérek, és előre kizárok minden olyasmit, ami racionális magyarázat lenne, mert: nem voltam fáradt (nem az idegeim játszottak velem), nem káprázott a szemem (először én is abban reménykedtem, biztos rosszul láttam, de ezután beigazolódott, hogy nem, mivel több "foszlányt" is láttam, és nem hallucináltam), nem ettem semmi nehezet, de nem is volt üres a gyomrom, nem álmodtam stb.
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat. Lehet, hogy a hosszú regélésem közepette elveszett a kérdésem, nos arra lennék kíváncsi, hogy mi lehetett ez a jelenség, és hogy történt-e már valakivel hasonló.
Köszönöm a segítő válaszokat! :) Nos, nem egyszer voltak érdekes megnyilvánulások... Jó lenne kiköltözni, de nyilván nem zavarom el a szüleimet a szobájukból, maximum a nappaliban tudok aludni, attól még a szobám az a szobám... Mostanában minden rendben van, de akkor jobb úgy a szobámban lenni, hogy tudom, itthon vannak anyáék, vagy bárki (nem tévelygő lélek. :D). Uh, furcsa ebben a szobában írni ezt a kommentet. :|
Eszem ágában sem volt szellemet idézni, konkrétan levegőt mertem csak venni, mást nem is mertem tenni, se akkor, se azután. Köszönöm a válaszokat! :) Igazából nem is tudom elmondani, hogy mit érzek, mert nem biztos, hogy szellem, de nagy valószínűségű... Még én sem értem... :///
Nem biztos, hogy szellem.Nem helyes minden furcsa jelenséget szellemnek gondolni.
Nagyon sokat számít az, hogy te minek érzed, minek gondolod azt, ami a szobádban megjelent? Illetve pontosan milyen érzések, gondolatok merülnek fel benned a szobában?Ezen el kellene gondolkoznod kicsit.
Zavaró tény, hogy sok jelenségnél nem lehet pontosan megállapítani, hogy a múlttal, jelennel vagy jövővel kapcsolatos-e?Tehát, azért tűnt fel a szobában a dolog, mert ott valami rossz történt valamikor?Vagy majd történni fog és azt vetíti előre valami?Vagy lehet az is, hogy csak úgy spontán megtörtént valamiért és semmi jelentősége nincs.Esetleg személyhez, vagy helyhez kötődő valami?Ezek is fontos kérdések, amiket nem könnyű megválaszolni, oda kell figyelni, kérdezősködni, más is tapasztalt-e ott valami szokatlant és akkor talán könnyebben összeáll a kép.
Én több házban is találtam ilyen kellemetlen szobákat, de mindig más oka volt a szoba rossz hangulatának.
Negatív földsugárzások is okozhatják!
Hát, utolsó válaszoló, én sem nagyon nevezném szellemnek, azt érezném. :D
Ha bent tartózkodom a szobában, az nem valami felemelő érzés, nem érzem a magaménak. Egyébként szerintem fontos tényező, hogy mostanában (pár nappal a jelenség előtt) hangosan gondolkoztam épp, hogy milyen színűre festetném a falakat, milyen lenne a függöny, a bútorok, egyéb. (Nagyon gyerekes most az egész szoba, változtatni szeretnék rajta.) Erre jön ez a dolog, és úgy érzem így utólag, hogy egy figyelmeztetés: ne csináljak semmit a szobával. Ahogy már más is írta itt, lehet, hogy valaki/valami betolakodónak tekint? Próbáljak a szoba felújításáról beszélni, hátha kiugrasztom a nyulat a bokorból, és akkor rá tudok jönni, hogy ezzel van a baj? De ezt meg nem merem, nem akarok rontani a helyzeten.... :///
Úgy érzem, inkább a jövőre utalhat, esetleg a múltra...
Nem hinném, hogy spontán dolog, a fent leírt szobás dologgal lehet szerintem kapcsolatban.
Mint már írtam, szinte lehetetlen lenne kideríteni a lakás, a szoba múltját; több mint 50 éve áll itt ez a panelház, hosszadalmas lenne a "nyomozás". De elképzelhető, hogy valaki meghalt itt.
Anyukám hisz ilyesmiben, volt, hogy ő is hallott valami furcsa dolgot, vagy érzett... De nem feltétlenül a szobámban, csak ahhoz közel.
Negatív földsugárzás? Nem hinném, de másra ez magyarázat lehet: egy éve közel 3 hónapon, sőt féléve szintén hónapokon keresztül kopogott valami a falon, a fejem mellett/felett. (Beton fal egyébként.) Hátborzingató volt hallani, hogy pont olyan hangja volt az egésznek, mintha valaki az ujjait begörbítve kopogna. o.O Meg kézzel végigsimítana a posztereimen.
nem azért írom mert köcsög akarok lenni de nem lehet h csipás volt a szemed?
úszott rajta valami váladék és ezért láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!