Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mik lehettek ezek? (Bővebben...

RandomgirlLOL kérdése:

Mik lehettek ezek? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Mielőtt leírnám, mi történt, vegyék figyelembe a szkeptikusok, hogy ez a kérdés nem lesz ínyükre, szóval NEM kell válaszolni. Köszönöm.

Tegnap este amikor lefeküdtem, már furcsa érzésem volt, olyan kellemetlen volt a szobában lenni (megjegyzem, sose szerettem különösebben ezt a szobát). Hogy oldjam a feszültségem, és hogy elálmosodjak, zenét hallgattam, de észrevettem valamit, ami nagyon-nagyon megijesztett; nem tudom mihez hasonlítani, olyan volt, mint egy fehér foszlány, pár méterről láttam, de eleinte nem törődtem vele. Gondoltam, biztos rosszul húztam el a függönyt, bejött a fény. De a fény nem ilyen! Olyan volt, mintha beleolvadna a levegőbe egy szakadt, fura textil anyag NEM álmodtam, és NEM papírzsepi volt. (Megjegyzem: mindig a falon "jelentek" meg ezek.) A zenét kikapcsoltam, és láttam még három ilyen különös "foszlányt". Hirtelen iszonyatos rettegés tört rám, olyannyira, hogy elsírtam magam (alapból nem vagyok egy sírós fajta, de most csak úgy jöttek a könnyeim). Felkapcsolva a villanyt fel-alá járkáltam a szobában, próbáltam lenyugodni, de valamiért úgy éreztem veszélyben vagyok, és taszított az egész helyiség. Végül hirtelen felindulásból Isten nevében próbáltam segítséget kérni, de azt éreztem, ezzel csak rontottam a helyzeten. Úgyhogy átmentem anyukámhoz aludni - ez nyilván gyerekesnek hat, de ott sikerült megnyugodnom.

Igen, hiszek a paranormális dolgokban, de ilyesmi még nem történt velem. Csak normális válaszokat kérek, és előre kizárok minden olyasmit, ami racionális magyarázat lenne, mert: nem voltam fáradt (nem az idegeim játszottak velem), nem káprázott a szemem (először én is abban reménykedtem, biztos rosszul láttam, de ezután beigazolódott, hogy nem, mivel több "foszlányt" is láttam, és nem hallucináltam), nem ettem semmi nehezet, de nem is volt üres a gyomrom, nem álmodtam stb.

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat. Lehet, hogy a hosszú regélésem közepette elveszett a kérdésem, nos arra lennék kíváncsi, hogy mi lehetett ez a jelenség, és hogy történt-e már valakivel hasonló.

2013. ápr. 24. 15:35
1 2
 1/15 Shai-Hulud ***** válasza:

Sajnos az utolsó bekezdésben azt mind kizártad, ami lehetett.

Ami meg nem lehetett, hát az nem lehetett. :-)

2013. ápr. 24. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát, sok fura élményem volt.Ilyen speciel nem, amiről írsz, viszont eszembe jutott róla valami...

Ezek a fehér foszlányok nem olyasmik voltak, mint mikor valami fényes dolog a falon tükröződik?Kereszt anyám mesélte, hogy egyszer éjjel a szoba egyik sarkában sok kis fényes valamit látott "táncolni".Egy ezóban járatos azt tanácsolta, nézze meg jól azt a helyet, biztos van ott valami.Na, az én alapos keresztanyámnak több se kellett, még a padlót is felbontotta ott és aláásott (!)és pénzt talált.Egy letakart fazékban volt beásva.

De ha fényes repkedő kis izék, azokat lidércfénynek is szokták nevezni, állítólag ott jelenik meg ahol meghalt/meghal valaki.

Imádkozni ne félj ilyenkor, ha nem is használ esetleg, ártani biztos nem fog.

Ha annyira nem szimpi az a szoba, próbálj meg másikba átköltözni, ha lehet.

2013. ápr. 24. 16:04
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rendes válaszokat! :)

Falon tükröződni? :D Nem tudom. :) Nem, ez nem effajta "padlón-való-tükröződés" volt, az biztos. :)

Panelház, nem tudom, mi történhetett az elmúlt 50 évben, nehéz nyomon követni,d e ki tudja, meglehet, hogy valaki meghalt... Igen, talán a lidércfényhez tudnám hasonlítani, de ez nem csillogott/világított, olyan "matt" hatása volt.

hát, kibírom ebben a szobában, remélem nem lesz több ilyen. :///

2013. ápr. 24. 16:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Ah, elírtam: falon való tükröződés.
2013. ápr. 24. 16:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Amúgy nem hinném, hogy különösebben félned kellene.Talán valami másik dimenzióba kukkanthattál be pár percre, előfordul ilyesmi.Bizonyos körülmények összejátszása, stb...

Na de eszembe jutott még egy érdekes dolog.Pár hete én is láttam valami szokatlant, csak én nem este sötétben, hanem a kivilágított szobában.Az ággyal szemközti fa nálunk üres, úgy értem, csak le van festve, nem mintás, nincsenek képek, semmi dísz, csak pár bútor, ami nem vet oda árnyékot.Nos, azon a falon múltkor egy ideig olyan árnyékokat láttam, mint mikor az ablakon falevelek árnyékát veti a falra a fény, csak hát itt ilyen nem lehetett, mert este volt, redőny lehúzva, villany égett, de azon a falon sosem szokott semmi árnyék vagy mintázat lenni.Mozdulatlan volt.Figyeltem, próbáltam rájönni, mi a frász lehet.Körbe néztem, mindent átkutattam az eredete után, de nem sikerült magyarázatot találni rá.Aztán ráuntam, kimentem vacsizni, mire bementem újra a szobába eltűnt.Se az előtt, se az után sosem láttam.Most lehetne magyarázni, hogy biztos a lámpán volt valami, az vetett árnyékot de nem.Mert nekem is eszembe jutott, megnéztem, de semmi..Nem tudom, mik ezek, passz.De én láttam cifrább dolgokat is, mégis élek még.Szóval, nem kell félni szerintem.

2013. ápr. 24. 19:30
 6/15 Shai-Hulud ***** válasza:

"...és előre kizárok minden olyasmit, ami racionális magyarázat lenne..."

Ez előtt most értetlenül állok.

Ezek szerint irracionális magyarázatot akarsz?

Hát, te tudod... :-DD

2013. ápr. 24. 19:48
 7/15 A kérdező kommentje:
19:30-as, 5. válaszoló, milyen dolgok azok a cifrább dolgok? :) Persze csak ha el akarod mesélni privátot is küldhetsz. :)
2013. ápr. 24. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
nekem is én is egy ilyen szobában vagyok tobb furcsa dolog volt. PL az én barátnőm amikor egyedül volt a szobámban vérrel felírt dolgokat látott és egy öreg bácsit az ágyamon: Régen meghalt itt egy bácsi viszont az én szobám a spájz volt szóval úgy látszik a szellem nagyobb nyugalmat talált az én szobámban, ami viszont engem kissé nyugtalanit mikor tanulok és "oktalanul" leesik a füzet
2013. ápr. 25. 17:27
 9/15 anonim válasza:
lehet meghalt ott valaki. Nem kell félni, biztos, hogy nem fognak bántani. Ahol én lakom, egy régi templomrom van, körülötte temető. Persze nagyon régi, több századdal ezelőtti temető. Nem mondom, hogy nem láttam néha árnyakat, de ha öt év alatt nem történt semmi komoly, nem is fog. :) Komolyan: nyugi! Ha szeretnéd, mondd el valakinek, anyukádnak, apukádnak, ők is biztos megnyugtatnak.
2013. máj. 4. 13:06
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat, szerencsére elmúlt ez az egész, de még mindig fura a szobám (mintha a levegőben is ott lenne valami rossz közérzet...).

Elmondtam nekik, próbáltak megnyugtatni, sikerült is. :)

Én is gondoltam erre, de nehéz lenne kideríteni, hogy történt-e halálozás itt... :/

2013. máj. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!