Mik lehettek ezek a furcsaságok azon a napon?
Kb. 2 hete a páromtól jöttem el reggel, még feküdtünk az ágyban, amikor egy hatalmasat villant kint valami. Megijedtem, mert azt hittem villámlik, és bkv-val kellett 2 órát utaznom...kinéztem az ablakon, és tiszta volt az ég. Semmi nem villanhatott, mivel egy újépítésű házban lakik a párom, belső udvar van, nincs lámpa, csak nagy fák, ha a szomszéd vakuval villogott volna valahol, az se lehetett volna ekkora villanás. De senki nem is volt kint egyik erkélyen se, mert körbe néztünk. Elmentem, aztán párommal tegnap beszélgettünk, és meséli, hogy aznap délután amikor ment haza, nyitotta ki a bejárati ajtót, és olyan erővel visszavágódott, mintha valaki visszalökte volna. Nekiugrott az ajtónak, mert azt hitte valaki bent van, de akkor meg beesett az ajtón, persze senki nem volt bent. Ablakok zárva voltak, huzat nem lehetett. Utána nézte a kulcskarikát, és totál el volt az egész görbülve. Olyan erős az a karika, hogy még fogóval se lehetne meghajlítani. Levette a karikát és eltette valahová, de sajnos nem találtuk meg, pedig le akartam fényképezni és feltenni. Meg a plafonon a lámpáról lógott le egy szalag, ami dupla csomóval volt feltéve, és egyik nap az is egyszer csak leesett...nem értettük akkor sem, hogy dupla erős csomó magától hogy oldódott ki?
Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de kezdek félni ezek után...szerintetek mitől lehettek ezek?
Az ilyen sztoriknál bírom az okoskodó tudós "wannabe"-ket akik nevetséges dolgokkal próbálják megmagyarázni a történteket
Ennél már az is jobb ha az a magyarázat hogy beszívtatok,de egyébként ha igaz akkor durva,véletlenül nem füllentett a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!